UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Так, Львів. Дякую!
-
В кого був досвід отримання візи для військовослужбовців? Скільки чекали часу на запит паспорту на вклейку?
-
Доброго дня! У когось був досвід вклеювання візи спочатку в звичайний закордонний паспорт, а потім в біометричний?
-
Я звісно не експерт в цьому питанні, але я думаю, що це ніяк не відрізняється від звичайної подачі CUAET.
-
Подача так. А розгляд? Всі знайомі, які подавались вже отримали візи, а один військовослужбовець ніяк не отримає. Тому і питаю, можливо їх розглядають довго..
-
Там до 6ти місяців(здається) можуть розглядати, а потім, або схвалять або ні.
-
Дякую
-
Ну я також швидко получив, а мій колега з роботи вже більше 3х місяців чекає. Так, що тут не вгадаєш.🤷🏻
-
Доброго дня. Підскажіть, чи намагалися хтось з канадською візою влаштуватися десь на роботу в Європі? Поділіться досвідом будь ласка
-
В мене така ж ситуацiя((( вже 3iй мiсяц сиджу...
-
мадре мія, 6 місяців…
-
Вибачте, а в чому тоді?😅 Я просто не розумію, яким боком (канадська віза, до роботи взагалі, будь-де)
-
Це я знаю. Але суть питання не в цьому
-
Віза це просто документ, який вам дозволяє в‘їхати в країну.(в даному випадку Канаду) вона вам не дає дозволу на роботу.
-
Канадська (як і будь-яка інша) віза ніяким чином не впливає на можливість працевлаштування в Європі
-
Працевлаштування
-
Так ви вже визначтеся, вас цікавить працевлаштування з канадською візою чи отримання статусу біженця?
-
В Німеччині і в Чехії наприклад, не дають біженство якщо є віза в якусь країну(наприклад Канаду). Але в інших країнах Європи офіційної інформації немає. Тому мене цікавить, чи зміг хтось отримати дозвіл на роботу в Європі за умови, що має візу.
-
Залежить від того коли ви ії отримали. Я маю активну в-1 канадську візу з 2019 року та в Польщі отримав песель зі статусом укр
-
Будь-ласка.
21 Jan 2023, 07:36
18634/27856
40 minutes ago