UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий вечір) Підскажіть будь ласка, хто відправляв паспорт на вклейку візи з України?
-
Доброго вечора! Хто особисто віддавав паспорти на вклейку візи у Парижі-напишить мені в особисті будь ласка.
-
Добрий вечір підскажіть хто відправляв документи з Данії , хто якою службою відправляв
-
Багато хто пише, що в Канаді дешевше, а інколи ще й безкоштовно 🤷♀
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, де краще проходити мед огляд? Безпосередньо в Канаді, чи завчасно в Європі? Можливо хтось проходив в Польщі, скільки це приблизно коштує і чи є знижки?
-
Всім привіт! Здається кімната в будинку неподалік метро Devisvill,1190$+utilities
-
Саме те я мав на увазі
-
Можливо я вас не так зрозумів. Після біометріі через 4 дні був запит на паспорти
-
Неймовірно швидке рішення
-
У мене та дружини 3 або 4 дні, не пам'ятаю
-
Питаю, томущо минуло 3 місяці, і нічого у відповідь.
-
У середньому 2 місяці це займає зазвичай. Але взагалі від пари днів, до півроку бувало у людей
-
Правильно зрозуміли. Дякую
-
У нас з чоловіком від здачі біо, до запиту на паспорти 66 днів. Якщо я вірно зрозуміла питання
-
Добрий день, Прошу сказати, скільки часу (тижнів, місяців) минало у Вас від дня біометрії до дня отримання approval від IRCC? Без врахування на вклеєння візи.
-
В Канаді вимоги набагато слабкіші, ніж в Європі, де ми мали реєструвати нашого песика в муніципалітеті, і зазвичай мали б платити страховку і пройти спеціальне платне тренування для всіх господарів собак. Ну, паспорт, чіп, регулярна вакцинація і обробка від паразитів - то само собою. В громадському транспорті тільки в наморднику і на повідку, в магазини майже ніде не можна з собакою. В Канаду прилетіли, наш пес тут взагалі нікого не цікавить. Навіть в продуктові супермаркети спокійно беремо пса - жодних зауважень ні від кого не почули.
-
You can find this information in pinned messages
-
Справа в тому, що ми не розуміємо, про що ви питаєте. Ми розуміємо українську або англійську
-
Підкажіть будь ласка у яких банках можна робити рахунок щоб отримати допомогу
-
Та це звичайний провокатор, йому не треба насправді відповідь на питання.
21 Jan 2023, 07:36
1866/29039
5 minutes ago