UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, як ви вирішили з продовженням study permit для дитини? Дякую
-
Подали заявку в IRCC через GCKey. Консультувалися з юристом, було декілька питань. Основні моменти: - акаунт створювали та заявку подавали від імені дитини (бо в дорослих всі документи актуальні ще декілька років). - в нашому випадку краще було просити Visitor Record, бо для Study permit потрібно набагато більше документів - запрошення від навчального закладу, табеля з оцінками і т.п. А із Visitor Record можна в школі вчитися. В принципі, я так чув, більшості дітей по CUAET видали visitor record. Нам на кордоні видали Study Permit, його дають значно рідше. - в заявці є обов'язкове поле досвіду роботи, ми там просто вказували "dependant child" з дати народження.
-
Щиро вдячна за відповідь!
-
Добрый день всем Я прошу у всех прощения заранее пожалуйста поймите меня как человек я мать-одиночка с тремя детьми я с детишками сбежала с херсонской области потому что там у нас ничего уже не осталось мы убежали всего лишь двумя пакетами вещами нам с детишками очень трудно пожалуйста я умоляю вас на колени я готова даже переселиться куда-то помочь по хозяйству если есть у кого-то какая-то работа на поле везде Я всё готовое сделать Я вас умоляю подержите меня дайте мне руку помощи у нас нету ни жилья ни продукты питания ни одежды ничего нету с тремя детьми нам очень трудно все доказательства все документы всё предоставлю всё что скажете пожалуйста поймите моё положение нам с детишками некуда идти нету продукты питания у нас ничего нету если у кого-то есть пожалуйста возможность помогите нам чуть-чуть пожалуйста 🙏мы с детишками будем молиться за мир ☮️🙏🕊️
-
Мені прийшов наступного дня.
-
Так В кожного по різному В когось тиждень В когось місяці
-
Доброго вечора Трішки проясню: Біометрію можна здати на протязі 30 днів (виключення Львів, але запит на запис має бути поданий на протязі 30 днів) На вклейку дуже бажано подати протягом 30 днів, але протермінування допустимі (мова не йде про безмежний час)
-
Львів через черги допускає Але Консульство скасувало автоматичне продовження запрошень на біометрію Тому нехтувати обмеженням не варто