UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
То тоді все буде залежати від сусідів. Якщо будуть постійно жалітися власнику квартири на вас, то вас, швидше за все, попросять з'їхати.
-
Сьогодні так, жалілись.
-
так а що, хтось жаліється?
-
Ми в цьому будинку жили 3 місяці. Просто переїхали поверхом вище. До цього нікому собака не заважала
-
через пошту. 2-3 тижні і приходить запрошення
-
а, ну так собака не гавкає постійно, раз вас поселили в апарти з собакою, то вони лояльно ставляться до додаткових звуків.
-
Тому що це нормальна собака, яка охороняє свою територію. І гавкає на людей, які проходять повз. Немає подразників, собака мовчить.
-
а чому собака гавкає? може якісь іграшки треба чи гризушки лишати?
-
Скажіть будь ласка як записатися на біометрію у Львові??? сайт не працює, вільних дат взагалі не має на цілий рік, пробував писати на емейл тоже безрезультатно.
-
Фух, дякую)
-
Доброго Так Стандартна помилка, не зважайте
-
Добрий день. Записувався на біометрію по емейлу, прийшли нагадування на завтра і типу 3 кнопки - підтвердити, відмінити і перенести. Натискаю підтвердити і показує помилку. Це норм? Я зможу потрапити на біометрію?
-
Може хто вже вивчав питання. Чи можуть бути проблеми, якщо собака гавкає вдень? Чи вважається це порушенням тиші? Живемо в апартаментах.
-
Не дивно.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи дають знижки на проїзний квиток для тих , хто приїхав по візі CUAET? Пише що треба мати id члена Ontario works. Чи можу я отримати цей дискаунт?
-
Я з вами згодна. Суть тесту в вмінні комунікувати та здатності висловлюватися чітко і предметно. Він не легкий, скоріше специфічний. Навіть якщо ви запхнете всю можливу граматику це не дасть вам додаткових балів . Я здавала його кілька років тому на 7878 і ось планую перездавати.
-
Я зрозумів. Дякую Вам!
-
Я не знаю, що таке «тяга до англійської». Я просто написала вам інформацію, яку ви можливо захочете взяти до уваги
-
Здозумiв "Багато чого в наших группах пишуть не вiрно" 😀. Дякую за вiдповiдi
-
В іншому випадку - ні)
21 Jan 2023, 07:36
18/27892
18 minutes ago