UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий вечір Можна окремо І часто краще Тому що невідомо скільки будете чекати на запит батька Якщо Ви в Україні, можемо допомогти 🤗
-
Супер,дякую)перекажу батькам)
-
Ви в курсі що непогоджена реклама в чаті заборонена?) Ще й наклеп
-
Я вам зроблю дешевше ніж ті шахраї. Звертайтесь лише до перевірених агенств!
-
До мене не звертайтесь. Зверніться в популярні агенства вашого міста. А це розвод на гроші, ще без паспорта залишетесь
-
Молодці, знаємо як такі «дешевше» роблять 🙈
-
Ні, це самореклама Не буду доводити, адміни вирішать 👌🏻
-
Так, раджу людині звертатись в інші агенства. Тільки не в це. В будь яке!! Я нікого не рекламую!
-
Вони зараз по всім чатам полізли ))))
-
Тому що вже є люди які скаржились що кинули на гроші, чи паспорти зникли 066 093 04 35 вот цей номер телефону блокуйте
-
Якщо пишуть правду то це конкуренти? Я свої послуги не пропоную, кажу щоб до Катерини не зверталась саме
-
Пане чи пані, з перевіреною аватаркою бренду Megogo)) Працюйте, образи конкурентів самі про себе говорять 🤗 Всіх благ 🙌
-
Це повний наклеп. Не знаю, навіщо ви обрали саме такий спосіб конкуренції. У іншій групі ви в цю ж хвилину пропонуєте свої послуги. І так само про всіх інших пишете, що шахраї
-
Люди, підкажіть у кого була схожа ситуація? На момент заповнення заявки в людини було ще дійсне адмінправопорушення. На біометрію запрошення прийшло. Здав ще 9 лютого. Запиту на паспорт ще немає. Що робити, писати в кризову, чи ще чекати?
-
Так пройшло не так багато часу як вам здається,люди без порушень чекають до року,та більше:) Кризові форми їм не допомагають
-
А чи відноситься адміністративне порушення до criminal records?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо я відправляла паспорт на вклейку візи з доставкою кур'єром, а в листі останньому прийшло, що ready for collection, чи слід чекати ту доставку? Чи все ж таки потрібно самій забирати. Дякую.
-
І чи не замовляли Ви доставку в іншу країну?
-
Яке місто?
-
Відправляла в Варшаву, знаходжусь в Польщі.
21 Jan 2023, 07:36
19206/27727
43 minutes ago