UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Вітаю, у чаті спілкуємось українською/ англійською, дотримуйтесь будь ласка даного правила, дякую заздалегідь. Щодо вашого питання, сконтактуйте IRCC через кризову форму щодо вклейки візи у новий паспорт замість foil-less яку ви просрочили. Нові аплікації заповнювати не потрібно. Щодо біометричного паспорту, ви маєте право мати 2 дійсних біометричних паспорти, можливо варто оформити додатковий паспорт і його відправити на вклейку, там де ви знаходитесь. Робиться це через посольство.
-
Вітаю. Якщо подавати у Львові (ЦНАП) то терміновий за 14 робочих днів. Якщо Польща (ДП Документ) від 2 місяців і більше. Інформація актуальна на грудень.
-
Мені приходили оновлені статуси, у тому числі й коли з IRCC паспорт був відправлений у VFS, і коли його можна вже було забирати я отримала на імейл оновлений статус "ready for collection". Вам сьогодні лише вклеїли візу, то навряд чи прямо сьогодні ви зможете забрати його в VFS, якщо вони відправляли ваш паспорт на вклейку в інше місто чи країну.
-
Подскажите пожалуйста, мы с женой ездили сдавать биометрию в чехии и вот наш cuaet Так и не вышло вклеить визу в паспорт У меня документы украли и сумку в чехии Сейчас решили всетаки лететь в канаду Нужно на сайте снова податся теперь . Верно? Ведь до апреля она была та электронная виза Нужно заново подаваться Я все правильно понимаю?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що означає дане повідомлення? Паспорт здала на вклейку візи перед новим роком, спочатку отримала один лист на почту, що моє питання розглядається, а зараз - інший лист. Заходжу в особистий каб., а там інфо такого характеру, але ніяких додаткових листів немає
-
Оце так! В нас та сама ситуація - на мене з дружиною прийшло запрошення на біометрію майже одразу після подачі анкет. А на неповнолітнього сина немає та немає.. ми сидимо чекаємо, нервуємось.. думали, це через інший тип візи, не W, без work authorization.. А виявляється, що просто треба нам їхати на біометрію? А дитину треба з собою брати?