UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора! Хтось мав відмову у візі через заборгованість по аліментах?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, на скільки жорстко зараз працює вимога надати паспорт за 30 діб до візового центру? І чи хтось може поділитися досвідом відправки паспорта курʼєром, на скільки все пройшло гладко? Зазделегідь дякую
-
Кажуть що у Варшаві дуже довго. Я відправляв через українську агенцію у Відень. 12 днів перший раз очікував, а паспорт дружини 15 днів. Дитячий без запиту на вкрейку 24 дні.
-
Доброго дня. Стосовно 30 днів не знаю наскільки це серйозно. Відправляв три рази через українську агенцію. Роботою задоволений, завжди на зв’яжу і не беруть кошти на перед. Пишіть в особисті скину контакти агенції
-
Тільки майте на увазі, що в рейкьявіку треба буде забрати багаж, а потім його знову зареєструвати і здати на рейс до Торонто
-
Можете. Після отримання PR ви можете жити в іншій провінції
-
Не знаю щодо отримання візи, але через заборгованість по аліментам можуть не випустити з України (якщо боржник наразі в Україні знаходиться).
-
Я заповняла хлопцеві анкету, біо здав, запит на паспорт прийшов 21 вересня минулого року. Вкінці січня відвіз паспорт в Берлін за 4 дні вклеїли. Ніхто навіть не заікнувся про 30 днів.
-
Доброго вечора! Підскажіть, будь ласка, віднесла паспорт на вклейку візи до візового центру у Відні, прийшло повідомлення з tracking number - десь можно прослідкувати за паспортом? Для чого цей номер?
-
я питаю конкретно, чи відмовляли по цій причині!
-
Гляньте у вашому кабінеті де графа Final має з’явитись дата вкрейки . Після того як значаться дата приблизно 4-5 днів паспорт уже буде у візовому центрі готовий до видачі
-
Так. Був у нас один такий випадок. Але мт надіслали повторно з листом де пояснили причини чому не доставили в термін 30 днів і візу вклеїли
-
Вже є випадки коли повертають паспорт без візи. Тому краще не протерміновувати
-
Добрий день, така ситуація Здавали біометрію 14 лютого і досі не прийшов лист на відправку паспорта Що це таке хто знає ?
-
Нема толку. Я писав в кризову, вiдповiжь стандартна: ми працюемо, чекайте.
-
По перше там був якийсь бунт у працівників,по друге-так,це не нормально ахахах
-
Це не нормально. Так можна i 5 рокiв чекати.
-
Може туди можна подзвонити ?
-
Таке буває,люди чекають і по більше року
-
Я в цей день також здавав i досi нема запиту в мене на вклейку(( Мабуть ми були в однiй черзi)
21 Jan 2023, 07:36
19341/27902
6 minutes ago