UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Як де. 2-3-4 тижні. p.s. вікторіє, у вас на диво гарна борода як для жінки)
-
Якщо з України то місяць з усіма доставками
-
Дякую, то все натуральне))
-
Доброго дня! Пiдкажiть, будь ласка, як писати у кризову до Лондона, вже 10 мiс чекаемо ((
-
Немає поточних дат..
-
Доброго дня, а скільки чекати biometric validity letter, мені прийшов наступного дня( вже і паспорт реквест є), а матері досі немає ( здали 11.05)
-
Ок, в мене я малолітній брат і чи можу я на вклейку відправити свій і його паспорт, чи треба чекати доки прийде паспорт реквест матері?
-
Новини бачили всі? Біометрія у Києві
-
Коли буде вклеювання тоді і ціна підтягнеться ...
-
Ще б вклеювали в Києві, то ціни не було б
-
як завжди будуть платити не за курьера, а за місце в черзі)))) Це просто бізнес нічого особистого ))))))))
-
Чекати. Є люди, які чекали запрошення на біометрію і два тижні, і місяць
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, що робити якщо не приходить запрошення на біометрію, хоче вже пройшло від подачі заявки 4 доби.
-
в основному якраз таки до двух тижнів
-
По різному буває. То як лотерея.
-
Просто я читав, що більшості протягом однієї доби приходить
-
В моєму випадку, то я заповнила заявку для свого новонародженого сина ще пів року тому. Так як на його вікову категорію біометрія не потрібна і додаткових документів також не потрібно, то не розумію чому досі немає запиту на його паспорт 🤷🏼♀️ Розумію, що люди страйкували і це пов'язано. Але ж... Незнаю чи треба писати на кризову чи далі чекати. Може хтось підкаже (хто знає точно або був в такій ситуації), що робити?
-
У вас є віза ??
-
Від пари неділь до кількох місяців
-
Скільки часу зараз чекати відповіді по візі після здачі біометрії дорослому? ( Розумію, що все по-різному, але +/-)
21 Jan 2023, 07:36
19396/27883
23 minutes ago