UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня Скажіть будь ласка чи може особа 17 років сама податись на фінансову допомогу 1500$Без присутності батьків? І чи можна буде відкрити картку в банку ?
-
Та чи можна це зробити без присутності батьків?
-
Звичайно, що буде потрібна канадська банківська карта
-
Наскільки мені відомо, то якраз із 17ти років можна було відкрити самому(в 2022му). Але це трішки застаріла інформація, і чи відповідає вона дійсності зараз, я не впевнений.
-
а де можна більше про це почитати?
-
Дуже дякую за інформацію :))
-
Як зазначати в листі візовий центр в Києві на здачу біометрії?
-
Таке питання , пенсіонер 68 років . Чи потрібна мед комісія ? Вона виїхала з Канади і через 1 рік хоче до внука приїхать. Працювати вона не планує в Канаді .
-
добрий день, є хтось хто відпрвляв паспорти новою поштою? можна задати декілька питань?🥺
-
Відправляла паспорт на вклейку візи з @Myra_CUAET, сьогодні вже отримала з вклеїною візою🥳 Щира порада, хто думає чи вагається. Супер зручно, якісно та швидко та завжди на зв‘язку👌 Дякууую🫶🏻
-
Дякую за рекомендації 🤗
-
ще не відправляла, не можу зрозуміти яку правильну адресу писати, номер телефону, якщо я хочу в Варшаву відправити, та чи можу я накладну створити через додаток нової пошти, а потім віднести на відділення
-
Вже відправили? Що сталося?
-
Student checking account можна точно відкрити самому, без присутності батьків. Туди ви також можете отримувати й зарплату. Про інші не знаю.
-
За бажанням, ми можемо Вам допогти з усім процесом і без міжнародної НП
-
1) адресу візового написати? 2) номер телефону візового? На етикетці не вказуйте, там лише інфолінія і це не є телефон самого візового центру на місці 3) раніше на сайті була окрема заявка на міжнародну доставку Зараз є Нова Пошта Глобал, почитайте У Вас має бути довірена особа, яка забере паспорт з візового за дорученням від руки і копією Вашого паспорту, а також запис на візит у Варшаву на Passport Collection Або Ви маєте приїхати в за записом самі забрати Зворотню доставку в Україну візовий не здійснює
-
вже знайшла сайт, дякую🥺
-
Видаляє посилання (тут заборонено від спаму), як хочете скину посилання в особисті на сайт НП Глобал
-
дуже дякую!
-
Warsaw, Poland Aleje Jerozolimskie 179, 02-222 Blue City, Canada Visa Application Center
21 Jan 2023, 07:36
19445/28595
5 minutes ago