UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую за рекомендації 🤗
-
Я вас розумію, але на жаль тільки за гроші, то ще добре що ви в Польщі))))
-
Привіт, я вам в приват всю інформацію надіслала ще кілька днів тому :)
-
Всім привіт. Поділіться досвідом. Як краще полетіти до Торонто якщо ти в Кишиневі?
-
Наразі дуже багато українців через місяць -два-три в Торонто та Ванкувері переїздять у Альберту, Манітобу, Саскачеван. Дуже дороге життя у Торонто, новоприбулим без хорошої роботи (високооплачуваної) дуже важко там.
-
А все інше то фігня)))
-
То правда.
-
Важко - коли ракети та дрони над головою літають...
-
Добрий день. Товариші тренери, підкажіть, будь ласка, чи потрібна якась канадська сертифікація для роботи у фітнес-клубах та студіях?
-
Напиши це саме на англійській мові в гуглі і буде тобі щастя))).
-
Св-во про шлюб з перекладом додавали?
-
Всім привіт. Можливо в когось була схожа ситуація Моя дружина громадянка України, а я громадянин Білорусії. Подали документи на візу, заявку погодили, ми зробили відбитки пальців, чекали підтвердження. Однак запрошення на отримання візи прийшло тільки дружині, а мені надіслали документ «Процедурна справедливість» в якому просять надали більше інформації та доказів стосовно шлюбу та відносин. Але при подачі заявки ми вже додавали свідоцтво про шлюб (2019 року) та свідоцтво про народження дитини (2022 рік) Буду дуже вдячний за будь яку інформацію.
-
Ребят, скиньте пожалуйста чаты по Торонто
-
Вітаю! Скажіть будьласка, скільки в мене є часу щоб забрати паспорт з візового центру? 2 місяці?
-
дякую
-
120 днів
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо хтось знає, до якої години працює центр прийому паспортів на вклейку візи у Відні?
-
До 17ї
-
Дякую
-
Добрий день! Підскажіть хто відправляв паспорт на вклейку в Турції ?
21 Jan 2023, 07:36
19510/28659
18 minutes ago