UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
До 17ї
-
Дякую
-
Добрий день! Підскажіть хто відправляв паспорт на вклейку в Турції ?
-
Туреччині)
-
Добридень, шукаю квартиру в Монреалі, район Ahuntsic. 1-кімнатна або студія, для студентки. Зможу заїхати в серпні
-
Всім вітанная 🌻 Підкажіть будь ласка чи є зараз взагалі шанс отримати житло на 2 тижні в готелі (в Калґарійському аеропорті)? Родина (2 дорослих і дитина 3 роки) Авансом дякую за бдь-яку інфу 💛
-
Відправила вам в особисті контакт служби яка займається поселенням в Калгарі
-
Вітаю. Підкажіть з досвіду, скільки часу треба на отримання допомоги в 3000 дол, щоб розраховувати свої сили
-
Спочатку треба оформити банківську карту, на яку прийде допомога. Це 1 день. Потім оформлюєте заявку онлайн і чекаєте. Я заявку оформив в п'ятницю, а гроші прийшли наступного тижня - в середу, або четверг. Тобто у мене на все пішло близько 1 тижня.
-
Нам для оформлення картки у банку сказали, що треба записуватися. Записали на наступний день. Заявки заповнили у п'ятницю, отримали допомогу в наступну середу
-
Друзі підкажіть будь ласка чи хтось робив довідку з української страхової про безаварійне водіння? Якщо можна, будь-ласочка, поділіться зразком в особисті.🙏
-
Є якась інфа з приводу того що можна вклеїти ще й туристичну візу? Окрім робочої? Майже тут писали за це. Не знаю чи це пруф
-
Я знаю, що або, або. Тобто якщо ви не плануєте працювати, навчатися і тд. Вам вклеють туристичну. А щоб 2. Такого я ще не чув.
-
Не може бути одночасно дві діючі візи. Завжди діючою є лише та, яка отримана останньою.
-
Чи хоче хтось завтра разом на Ніагару? Чула що є автобуси якісь
-
Доброго дня. Питання стосовно ситуації с прибуттям. Прилітаю до Канади у середині червня до Монреаля. Хто що порадить: -їхати до провинціі Онтаріо та там шукати допомоги,чи -їхати до Нової Шотландії Як з допомогою у цих провінціях, та як с місцями. Дякую
-
дуже дякую!
-
Головне в цей день, обмеження по часу не спостерігалося !!!
-
доброго всім дня! виникло питання - якщо час на подачу відбитків у мене на 9:00 а я фізично не встигаю на цю годину, чи можна приїхати пізніше? чи це буде проблема? хтось вже з таким стикався?
-
Так
21 Jan 2023, 07:36
19527/28685
9 minutes ago