UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
гуманітарна програма для отримання pr є і це не cuaet (бо це ж не pr ви отримуєте), але просто бути з окупації для неї недостатньо, по ній подаватися дуже важко і ймовірність відмови дуже велика, краще підібрати іншу програму для себе. більше почитайте в інтернеті.
-
Не важливо навіть, якщо віза закінчується через місяць? Можна її на місці продовжити, якщо ворк перміт в аеропорту на 3 роки дадуть?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, не можу завантажити виписку з банка в форматі (pdf) до документів з банкіну Як можна вирішити дану проблему ?
-
-
Тобто головне, щоб офіцер бачив, що паспорт буде довго дійсний і дасть ворк перміт на 3 роки?
-
Можна спробувати податися на гуманітарну програму. Але це лотерея - залежить від офіцера. До того ж там також не все просто. Можете спробувати
-
Доброго дня. Хтось подавав найближчим часом паспорта на вклейку візи в Німеччині? Не можу вже третій день записатися на прийом, щоб привезли документи. VFC global видає помилку. Будь ласка, поділіться інформацією🙏
-
Усім вітання ! Підкажітььбудь ласка хто приїхав вагітний до Канади і потрібно було робити ренген щоб змінити умови ворк перміт ,напишіть в особисті ⬇️Як ви вийшли з тої ситуації ?
-
Доброго вечора. Рекомендую фірму через яку я вклеював візу дружині і дитині без підтвердження. За два тижні паспорти вже були в нас з візами) телеграм @Myra_CUAET
-
Дякую за рекомендації)