UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Усім вітання ! Підкажітььбудь ласка хто приїхав вагітний до Канади і потрібно було робити ренген щоб змінити умови ворк перміт ,напишіть в особисті ⬇️Як ви вийшли з тої ситуації ?
-
Доброго вечора. Рекомендую фірму через яку я вклеював візу дружині і дитині без підтвердження. За два тижні паспорти вже були в нас з візами) телеграм @Myra_CUAET
-
Дякую за рекомендації)
-
Робота в Британській Колумбіі, Пентиктон We are looking for some concession workers in Penticton BC. This is the most beautiful location, right on the beach. You would be responsible for serving customers, scooping, ice cream, making hotdogs, and serving the public. Ideally, you speak, and understand English reasonably and I are happy to help people. You are trustworthy and reliable. Looking for full-time hours until September. Starting immediately. $17- 19 /hour + tips
-
Можно
-
💻 Онлайн-вакансії в Національному корпусі кримськотатарської мови! В команду потрібні: - спеціалісти з обробки кримськотатарського-тексту; - філологи кримськотатарської; - прикладні лінгвісти. Для відгуку пишіть в приват або на сторінці пересланого допису.
-
доброго всім дня. маю питання. за скільки часу зараз можна отримати запис на здачу біометрії в львові? колись знаю що 1-1.5 місяці було, але зараз в києві відкрився центр ще, то може щось змінилося. і друге питання. якщо львівський центр назначить здачу за більше ніж 30 днів, то проблем не буде потім? (знаю що відмінили необмежений час здачі для українців) заздалегідь дякую за відповідь
-
Добрий вечір Ваш представник в якій країні?