UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
доброго всім дня. маю питання. за скільки часу зараз можна отримати запис на здачу біометрії в львові? колись знаю що 1-1.5 місяці було, але зараз в києві відкрився центр ще, то може щось змінилося. і друге питання. якщо львівський центр назначить здачу за більше ніж 30 днів, то проблем не буде потім? (знаю що відмінили необмежений час здачі для українців) заздалегідь дякую за відповідь
-
Добрий вечір Ваш представник в якій країні?
-
На сайті VFS розділ Adittional Servises (уважно - має бути сайт Англії) Знайдіть реквізити і сплатіть Але це потрібно зробити до відправки документів Якщо ні - уточніть чи можна до-замовити на інфолінії або треба забирати особисто
-
Добрий день, шукаю роботу після 14:00. Клінінг, або няня на вечір. Буду вдячна за будь-яку інформацію (пропозицію)!
-
Робота, Потрібно 3-4 людини в Canadian Tire ставка 16$ год Garden Centre підливати і розтавляти квіти, допомагати клієнтам. Потрібно мінімум розуміти англіську і теж хоча б пару слів знати щоб сказати. Приносьте свої резюме сюди 2129 St Clair Ave W, Toronto, ON M6N 5B4
-
Добрий день допоможіть будь ласка вирішити наступний Quest. Жіночка 62 роки Живе у Києві є задача поїхати до онуків у Канаду. Куди найкраще подати паспорта на вклейку. Через посередника у вену або е через кого Передати паспорт в Варшаву.во Львові сказали що вклейку не роблять :( Можна Лі у Варшаві через знайомого занести на blue сіті без довірености від неї І отримати паспорт з візою там же в Польщі ? Допоможіть як вирішити краще це питання
-
Чекайте новий Бо у Вас 30 днів на здачу біо А з простроченим паспортом біометрію не візьмуть Заповнити по старому паспорту, в потім кризову лише у разі якщо близько 05/07 у Вас досі не буде нового паспорту