UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дуже дякую! Ви незмірно відповідальна і приємна у спілкуванні 🤗
-
Доброго дня! Підкажіть будьласка, чоловік і жінка не одружені, є 2 спільних дітей, і син у жінки. Заповняти їх сімейною групою, чи чоловіка окремо??? Дякую.
-
*раніше ніж у записі вказано
-
Скажіть будь ласка, якщо подруга приїде на здачу біометрії у Львові раніше на годину-дві, то треба буде чекати чи можна буде раніше здати?
-
я у січні раніше міг здати на годину
-
Зрозуміло, дякую
-
Спробуйте ранiше. Взагалi важливо було так щоб в назначений день здати, а час - то вже не дуже важливо. Принайнi було так.
-
Здавали місяць тому, впускали лише по графіку (
-
Я здавав в березні, то за 1,5 години впустили мене. Можливо зараз щось змінилося. Але буду сподіватися, що ні
-
Привіт) Чи потрібний зараз сертифікат про вакцину в аеропорту та для медогляду?
-
дякую)
-
Ні.
-
Будь ласка
-
Підкажіть, будь ласка, можна відправляти паспорт на вклеювання візи, якщо з моменту подання біометрії пройшло більше 3-х місяців? Можливо, хтось стикався чи знає, де можна уточнити цей момент
-
подскажите пожалуйста, где почитать, как ребенку заменить паспорт для отправки на вклейку? пришел реквест на вклейку для сына, а есть уже новый паспорт с большей датой
-
Ми відправляли 2 паспорти, візу вклеїли в новий. У сина була така жситуація
-
тоесть в крищис форму можно и не писать, а просто отправить им на вклейку оба паспорта?
-
спасибо! вот этот вариант супер! читал давно ,что кто-то делал так и забыл об этом варианте
-
вас зараз забанять, тут російська мова заборонена правилами чату
-
Ми не писали нічого
21 Jan 2023, 07:36
19653/27989
2 minutes ago