UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий вечір, цікавить питання, біометрію мала здати до 15 березня, але не було такої можливості, потім на пошту надійшов ось такий лист від 2 червня (фото прикріпляю). Чи потрібно мені писати кризову форму, чому не була здана біометрія в назначений термін, чи можна просто записатись через візовий центр зараз на здачу?
-
Героям Слава! Вам нагадують, що якщо ви не здавали біометрію протягом останніх місяців, то бажано це зробити за 30 днів з моменту отримання цього мейла. Інакше вам можуть відмовити в візі. Тому, якщо ви плануєте їхати в Канаду, я радив би це зробити в найближчі 30 днів.
-
📌📌📌ОБУЧАЮ ВОЖДЕНИЮ НА СВОЕМ КОМФОРТАБЕЛЬНОМ АВТОМОБИЛЕ 📌📌📌 Вожу по маршруту, где будет проходить экзамен (ЭТОБИКО) Более 50 успешных учеников получивших G2 и G.🥇🥇🥇 Предоставлю свои автомобили для прохождения экзамена по вождению 🚗🚗🚗🚗 ☎️,☎️☎️☎️ +380 93 550 8257 ( WHATSAPP)
-
доброго дня маю запитання не докінця зрозумів, лише залишилось чекати на відповідь ??
-
Це дозвіл на роботу Документ фінальний Побити нічого не треба 🙌
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка що робити з даним листом Біометрію здали 30.05 і на сайті є підтвердження
-
як можна перевірити чи паспорт готовий з візую
-
я ще паспорт не отримав
-
Добрий день! Я здогадуюсь, що це питання тут мало обговорюватись (і не раз), проте пошуком не знайшов відповіді. Питання просте: коли заповнював анкету, здавав біометрію і отримував лист-запрошення на вклейку візи, був один паспорт, а тепер я отримав свіжий паспорт, куди і хочу вклеїти візу. Що мені робити? Як змінити дані в анкеті на дані нового паспорта? І чи можна відправити на вклейку новий паспорт без попередження? Яка взагалі процедура на такий випадок. Заздалегідь вдячний за відповідь!
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, де можна в Монреалі пройти медогляд для ворк перміту і скільки це буде коштувати? Хтось робив? Дякую!