UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Можна Заповніть кризову До документів додайте лист пояснення англійською Одразу подавайте, на кризову можете відповідь не чекати
-
Подзвонити на інфолінію Куди подавали?
-
варшава
-
Написала
-
Доброго вечора, підкажіть, якщо немає номера UCI, чи варто другий раз відправляти анкету, чекаю вже майже тиждень.
-
Звісно) Тобто я вказую з одної електронки 5 різних людей і в 5 пункті вказую їх мейл ?
-
Можна вказувати один електронний адрес на 5 осіб максимум Але обовʼязково номера мобільні, бажано всі різні )
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, чи можна реєструватися з одної ел адреси 5 друзям, коли всі реєструвались на візу з різних? Бо я тут трохи заплуталась Чи краще кожному окремо?
-
Ну як Пишете на електронку, де реєструють : 1. ПІБ 2. Дата народження 3. Номер моб 4. IRCC номер 5. Прикріплюєте біометричний лист окремим файлом І так всіх осіб. І в самому кінці можете просто вказати електронну пошту свою І все
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, буду отправлять почтой паспорта на вклейку визы, а как они вернут их обратно? Может нужно положить деньги в конверт за отправку? В Берлин
-
Добрий день, хто вже записувався на біометрію у Києві, можливо комусь вже призначили дату здачі? Яке приблизно очікування від подачі запису до назначеної дати?
-
Здравствуйте, для продления срока подачи паспорта на вклейку визы нужно писать в кризисную, или куда?
-
Всім привіт. Маю запитання. Дивіться, є чеська віза захисту, але планую полетіти в Канаду по CUAET, чи потрібно закривати чеську візу?
-
Добрий вечір! Скажіть, будь ласка, чи можна відправляти паспорт на вклейку візи в іншу країну де ти не перебуваєш? Наприклад перебуваючи в Німеччині чи можу відправити паспорт на вклейку до Польщі? Дякую за відповідь!
-
Дякую!
-
Добрий вечір Можете Але зворотня доставка тільки по Польші (візовим) Або потім приїхати самим Або знайти довірену особу яка забере з дорученням від руки і роздрукованою копією паспорту і відправить Вам Або робіть через посередників, можемо допомогти 🙌 За ніком @myra_cuaet відгуки в цьому чаті
-
Вітаю! 🤚 Прошу відгукнутись тих хто організує івенти в Торонто, або працює в event agency. 🥳 Дуже потрібно.🙏 Дякую!
-
Доброго вечора, підкажіть, якщо немає номера UCI, чи варто другий раз відправляти анкету, чекаю вже майже тиждень.
-
Доброго дня, хто підкаже, скинув анкету , але не надходить лист з інструкцією на біометрію , чи можна реєструватися на біометрію без цього???
-
Щоб зареєструватися на біометрію, вам потрібен лист biometric instruction letter. Якщо нема його - чекайте
21 Jan 2023, 07:36
19746/28339
6 minutes ago