UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Так
-
Привіт Сьогодні я зателефонував до IRCC за номером +16133214243, і мені сказали, що моя заява знаходиться в лондонському візовому відділі. У вас є контактні дані? Я іноземець, і я чекаю вже рік, і я подав додаткові документи, запитувані 50 днів тому, без відповіді
-
Доброго дня, може в когось похожа ситуація. В мене контракт в резерві НГУ по паперам кінчився рік назад, я так і вказав в заявці. Але я майже три роки вже за кордоном. Вказав що був контракт в резерві. Тиждень назад здав біотметрію в Кракові разом з дівчиною, дівчині одобрили візу на наступний день😅, мені поки мовчать, що очікувати?) відмову?) чув що табличкі якійсь приходять військовим і поліцейським, треба їх заповнювати. Чи прийде вона резервісту?) може хтось є такий як я?)
-
Треба було не вказувати що я в резерві значить, бо навіть присягу не приймав😅
-
Це система так працює i фiльтрує((
-
Ну знаю що багато таких хто служить в Україні і їх гальмує. А я получається вказав що вже давно в Польщі, може інша ситуація хз)
-
Таких багато. З великою вiрогiднiсттю ничого не прийде, але чекати будете дуууууже довго. Скорiш за все система якось гальмуе чи вiдносить окремо таких людей, доки офiцер не розгляне особисто справу людини.
-
Клас, вітаю та бажаю скоріше попасти до Канади, якшо цього хочете) дякую за відповідь
-
Зараз спеціально для вас сфоткаю))))
-
Неможливо. Робоча вiза видається на 3 роки. Все iнше це вже visitor без права на роботу.
-
Бо підписав і начальство так зване сказали шо можу їхати куди хочу за кордон
-
Смішного нічого, просто по факту я не служив, як би це не звучало зараз але підписав контракт по резерву на 3 роки - це відкосив від строчки через знайомих🫠😶
-
Ні, нічого не присилали і візу робочу дали до кінця дії паспорту (залишалося 5 років)))
-
Непогано, присилали чоловіку таблицю якусь щоб він заповнював додаткову?
-
Смiшного не бачу нiчого. А якщо приховаєте деякi факти, якi потiм випливуть ненароком, то буде дуже великi проблеми з IRCC, до заборони в`iзду та вiдмови в PR.
-
Чоловік служив в армії під час війни, потім звільнився. Все вказували в анкеті, візу дали через місяць.
-
Зрозумів, супер) цікаво чи мені резервісту довго чекати, бо дівчині на слідуйщій день після біометрії одобрили🙃
-
Ми вже два місяці як в Канаді) Він не був контрактником, добровільно мобілізований. Звільнився, бо має трьох дітей. Все вказували, але нічого додатково не завантажували.
-
Ви просто вказали коли контракт кінчився по папері так? І навіть не завантажували контракт в документах в кінці аплікації на візу. Бо я свій резервний контракт цей не завантажував, просто вказав коли по паперам кінчився
-
Читала, що багатьом, кому візу розглядала система, подивіться, там не написано місто, а просто якийсь робот, то видають до кінця дії паспорту.
21 Jan 2023, 07:36
19860/28172
24 minutes ago