UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Чоловік служив в армії під час війни, потім звільнився. Все вказували в анкеті, візу дали через місяць.
-
Зрозумів, супер) цікаво чи мені резервісту довго чекати, бо дівчині на слідуйщій день після біометрії одобрили🙃
-
Ми вже два місяці як в Канаді) Він не був контрактником, добровільно мобілізований. Звільнився, бо має трьох дітей. Все вказували, але нічого додатково не завантажували.
-
Ви просто вказали коли контракт кінчився по папері так? І навіть не завантажували контракт в документах в кінці аплікації на візу. Бо я свій резервний контракт цей не завантажував, просто вказав коли по паперам кінчився
-
Читала, що багатьом, кому візу розглядала система, подивіться, там не написано місто, а просто якийсь робот, то видають до кінця дії паспорту.
-
Я йому кажу, це тобі нагорода за заслуги перед Україною)
-
Цiкаво чому так тодi? Однi чекають по року вiзи, а iнши отримують одразу та на 5 рокiв....
-
Ось, будь ласка, і не говоріть про те, про що точно не знаете. Доречі, читала по групах що він далеко не єдина людина, кому видали робочу візу більше, ніж на три роки)
-
Матері видали робочу візу до січня 31
-
Ну вам реально повезло, вітаю. Бо на скільки я знаю, тим хто в Європі всім бистріше одобрюють
-
Так, WP видали на три роки. Але то вже інша пісня. Сподіваємося все одно до кінця його дії подаватися на пр
-
Так в аеропорту все одно WP видає офіцер !! Чи він і видасть на час дії візи???
-
Кто-то летит 20 июня в 6:05 Варшава - Париж - Калгари ?
-
шукаю людей, які мають свій ресторан та художників в Канаді, відпишіть в дірект є пропозиція
-
Дякую за ремендації)
-
Доброго вечора, хотіла б подякувати @Myra_CUAET, скористалися послугою відправки паспортів з України до Варшави на вклейку візи і назад, все супер швидко, завжди були з нами на звʼязку і швидко відповідали на всі питання, рада що звернулись😌
-
При вльоті до 31/03/2024 отримується open WP Чи продовжать поки не відомо
-
Окрім Вашої мами, сьогодні ще 7 таких випадків Один до 2033 🙈 Не всі GSM System Деякі London Це місце друку, ні на що інше не впливає Але робот термін дії не вирішує
-
Йой,і в мене до 29 року
-
Доброго дня. А де видаютьдопомогу 733$? В яких провінціях?
21 Jan 2023, 07:36
19875/27977
35 minutes ago