UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ось, будь ласка, і не говоріть про те, про що точно не знаете. Доречі, читала по групах що він далеко не єдина людина, кому видали робочу візу більше, ніж на три роки)
-
Матері видали робочу візу до січня 31
-
Ну вам реально повезло, вітаю. Бо на скільки я знаю, тим хто в Європі всім бистріше одобрюють
-
Так, WP видали на три роки. Але то вже інша пісня. Сподіваємося все одно до кінця його дії подаватися на пр
-
Так в аеропорту все одно WP видає офіцер !! Чи він і видасть на час дії візи???
-
Кто-то летит 20 июня в 6:05 Варшава - Париж - Калгари ?
-
шукаю людей, які мають свій ресторан та художників в Канаді, відпишіть в дірект є пропозиція
-
Дякую за ремендації)
-
Доброго вечора, хотіла б подякувати @Myra_CUAET, скористалися послугою відправки паспортів з України до Варшави на вклейку візи і назад, все супер швидко, завжди були з нами на звʼязку і швидко відповідали на всі питання, рада що звернулись😌
-
При вльоті до 31/03/2024 отримується open WP Чи продовжать поки не відомо
-
Окрім Вашої мами, сьогодні ще 7 таких випадків Один до 2033 🙈 Не всі GSM System Деякі London Це місце друку, ні на що інше не впливає Але робот термін дії не вирішує
-
Йой,і в мене до 29 року
-
Доброго дня. А де видаютьдопомогу 733$? В яких провінціях?
-
Вітаю чи треба перед посадкою ще якісь документи? Віза, документ що до отримання ворк перміт у і все. Вірно?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, як має виглядати лист Parent Authorization to Travel, щоб прикріпити в IRCC? Дуже дякую заздалегідь.
-
хто приїхав по фоіл-лес і подавав на вклейку візи в Канаді для дитини - відгукніться, будь ласка, маю питаннячко
-
Привіт, я написав на тому сайті про те що просрочив чав на подачі паспорта на вклейку, скільки часу потрібно чекати на відповідь? Чи не потрібно чекати і потріьно відправляти паспорт? Я чув що ще якогось листа потрібно відправити, що це за лист?
-
Today I am profitable, my account is growing tremendously and many people are interested in my result,, I write this because I want you to know you are doing something that really helps people to achieve their goal to become a self confident trader @Karen_campbellfx1✍️ Join chat for more information 👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+NMxPkJcwssAxNDNk
-
Головне подати заявку
-
Доброго дня, от зараз займаюсь візою для батьків. Таке питання - CUAET ж нас продовжили тільки до 15 липня. Що підпадає під цю дату? Головне подати онлайн заявку до 15го липня? Чи треба здати біометрію до 15го, цікавить що саме. Дякую.
21 Jan 2023, 07:36
19882/27912
8 minutes ago