UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Today I am profitable, my account is growing tremendously and many people are interested in my result,, I write this because I want you to know you are doing something that really helps people to achieve their goal to become a self confident trader @Karen_campbellfx1✍️ Join chat for more information 👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+NMxPkJcwssAxNDNk
-
Доброго дня, от зараз займаюсь візою для батьків. Таке питання - CUAET ж нас продовжили тільки до 15 липня. Що підпадає під цю дату? Головне подати онлайн заявку до 15го липня? Чи треба здати біометрію до 15го, цікавить що саме. Дякую.
-
тобто чи встигнуть здати біометрію до 15го липня чи не встигнуть - то вже не важливо, правильно?
-
Доброго дня! Поділіться, будь ласка, досвідом відправки паспорта на вклейкиу візи CUAET. Куди відправляли паспорт у Туреччині? Скільки це зайняло часу?
-
Дякую 🙂
-
заїжджаєте ви по візі, а не ворк перміту. якщо у вас буде віза в паспорті, то приїхати зможете. інше питання чи дадуть ворк перміт після 31 березня 24-го року. ніхто не знає, ніде прямо про це не написано і з уряду канади про це ніхто прямо не казав. залишається тільки гадати. можливо кінечна дата в'їзду посунеться ще раз, до цього є передумови (на пресконференції минулій де розказували про продовження програми міністр сказав що вони тримають руку на пульсі з приводу продовження програми)
-
Всім привіт. Хочу подякувати Мирославі @myra_cuaet. Вона вела нас з друзями від самого початку оформлення візи. Враховуючи, що у мене завжди були "погані відносини" з документами, завдяки її увазі та досвіду вдалось зробити цей процес максимально простим від початку і до отримання візи (групі з 7 людей!). Мирослава виявила глибокі знання про всі аспекти програми, тож в мене майже не лишалось питань, а якщо й були, то вона легко знаходила відповідь та усувала всі нюанси, надаючи всю необхідну інфу та чіткі пояснення щодо вимог та процедур. Наведу приклад з біометрією: 1. Я б і не додумався, що варто бути на місці за пів години до зазначеного часу. 2. Навколо паніка, люди не розуміють чи правильно вони все заповнили, нерви, стресс — у всіх окрім мене, бо з консультацією все виявилось простіше простого. І у моїх друзів так само. Усім, хто хоче зберегти нерви і зробити все правильно "від" та "до" дуже раджу звертатись за контактом @myra_cuaet Мирослава, велика дяка.
-
Дякую за рекомендації) Термін дії віз мене порадував окремо 🙌