UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна влкеювати візу в Україні? Чи тільки біометрію поки?
-
А який найшвидший спосіб вклеїти візу десь на кордоном?
-
Добрий вечір
-
Натисніть на пошук згори На назву чату В поле пошуку наш нік @myra_cuaet
-
Хтось має досвід користування цим перевізником? Відпишіть, будь ласка, як все пройшло. Бо переживаю дуже, не хочеться паспорт свій аби кому віддавати(
-
Має в в Європейських 🙌
-
Панове AlekS @AVandrovskayaa @oborskayadaria @pa_ddle Розкажіть якщо не проти)
-
Дякую!
-
Привіт, відправляли з друзями групою з 4 людей паспорти з України в Польщу. Теж переживали, але зараз аж весело стає, бо насправді все дуже просто і швидко зробили. Тож можете не перейматись, ваш пас в надійних руках. П.С. Плюс у інших на 15-20% дорожче
-
Почекайте ще, клієнти підтвердять відгуки) Але ми не той посередник, що в закріпленому)
-
Дуже дякую за відповідь)
-
тож краще вам сюди @myra_cuaet
-
В мене унікальна ситуація як для мене, тому що в мене вже візи були вклеєні, але з одним але у дитини віза була до 12.2023, а так як ми в Україні і виїхати до цього часу під питанням!! І тут @Mura_CUAET радить оформляти нову візу, я навіть і подумати не міг що коли вже є діюча віза можна оформити нову!!! І вуаля новий паспорт+нова анкета+вклейка і за1,5 місяці у дитини нова віза і щасливий батько. Тому однозначно рекомендую!!!!! І читав не тільки в цьому чаті воні реально вирішують не прості питання, не знаю як але саме головне результат....
-
Дякую)) Ми не мафія)
-
Дуже дякую 🙏