UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня Возимо та подаємо паспорти особисто !Звертайтесь ,ціна-якість 👌
-
Скажите, пожалуйста, В разделе contact information of the applicant нужно указать про тип документов в Украине и у меня гражданство но я уехал из страны до войны и у меня есть внж в другой стране, и там есть графа From и To и нужно указать даты. Вопрос мне не понятен. To : написать дату до какого числа я был в Украине? Потому что как по мне вопрос звучит : до какого числа у меня украинское гражданство. Так гражданство я то не терял и до сего дня
-
До університету на навчання тільки з стаді перміт. У вашому вп має бути написано що ніякого навчання. Щоб отримати стаді перміт потрібно подати заявку в університет чи коледж, довести що вам має бути чим платити і жити за що, потім отримати letter of acceptance, потім подаємося на сп. Ціни різні, якщо є PR, то як і для канадців від безкоштовно до 20 000$. Без нього від 20 000$. Плюс податки. Це на рік. Можна податись на стипендії, гранти, вони також різні, залежить від університету. Не забудьте здати IELTS, оцінка наче 7 має бути, але може також від університету залежить. Удачі
-
Можна особисто за записом passportsubmission Можна кур‘єром
-
Вітаю всіх!!! Навмисно приєднався до чату, аби висловити слова щирої вдячності за співпрацю з @Myra_CUAET! Дуже якісно і професійно. Сподобалось все - терміни, послуги, комунікація!!! Респект і повага. Повага і респект. Ще раз дуже Вам дякую. Дякую, що Ви є і допомагаєте. З повагою!!!
-
Дякую за відгук 🤗
-
-
Безкоштовно
-
Добpoгo дня дорога спільнота. Мене звати Віра.Я мaма 4-х річної Тетянки якa станом на зараз пережила вже 3 опeрaцiї. Моя дорога доня ❤ зараз у дужe важкому стaні, і їй вкрай потрібна 4-а опepaцiя. Існує великий pизик - що дитина може нe дай Бoже пoмеpти .... Я і всі наші близьки,боpeмоcя і мoлимoся щодня, за життя нашого янгoляткa 🧚♀️ Я усим cepцем дуже блaгаю Вас, - допoмoжiть нам cпаcти доню ❤ Наша ocтаня та єдина надiя - це тiльки нa Вaс, немає більшe на кoгo нaдiятиcя.Благaю - не кидaйтe нас в бiді. 🙏 Дopoгa cпiльнoтa, щoб нaм дoпoмогти , я пpoшу пеpейти до мого aкaунта.Там у зpучнoму фоpмaтi, я виклaла вcю іcтоpію прo мою Тетянку.