UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ну і враховуйте людський фактор інспекторів і кількість заявок Хтось прискіпливий, хтось і пропустить
-
ми не говоримо «догадки», для нас це недопустимо 🙌 Але в одному Ви праві, в кожного своя правда
-
Якщо це не догадки, де фізично знаходиться GSN Sistem? І чому в одних паспортах пишуть місто, а в інших так? Чому друкують місце вклейки і дату видачі візи, а не дату вклейки, якось не логічно. І для чого комусь взагалі місце вклейки у візі, якщо видає рішення про візу зовсім інший офіс. Бо я так і не отримала відповіді на ці питання, просто чомусь ви праві і на цьому все
-
я Вам можу завтра дати контакти, там є e-mail Посольства для питань і звернень Напишіть запит з цього приводу
-
Не саму себе я ж не одна працюю, це нереально 🙈 мова йшла про професійну комунікацію від посередника, а не про мене особисто
-
Ми працюємо тісно з візовим І запити пишемо в разі складних кейсів Клієнтів Почитайте відгуки за бажанням в цьому чаті я ж не стою с табличкою «Ви не праві!» Лише даю відповідь користувачам в чаті 🙌
-
Ну, я ж ніяким чином не кажу, що ви щось погано робите. І те, що ви гарно робите свою роботу, не гарантує, що чогось (що насправді, взагалі не важливо) ви можете не знати точно, і це нормально. Я питала у вас лише про надписи на візах про які ви однозначно пишете. Але конкретної відповіді так і не отримала, то не будьте так однозначні. Або давайте конкретні відповіді.
-
Ми знаємо це точно, але не можу з рупором підставляти людей з якими в мене співпраця) І інформацію знаю устно Тому і запропонувала Вам варіант написати запит самостійно щоб впевнитись 🙌 думаю що всі ми тут не для суперечок, а для спільної справи 👌🏻
-
Ви про «Issued at»? Справа в тому зо ніхто не знає де саме і хто розглядав Вашу заявку І ще момент Ви можете здати біометрію в Варшаві, а велеїти поїхати в Бухарест і це абсолютно дозволено
-
Можу Вам розповісти звичайну процедуру отримання візи, це квест 80го рівня
-
Саме CUAET дуже відрізняється від стандартної програми
-
Ця полеміка немає сенсу як така Якщо бажаєте дам електронку Можливо буде корисно в для інших питань в майбутньому