UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
.Не впевнені )) І в цій організації також. Десь за тиждень скажу )) Автобус не проблема просто їхати 38 годин! Монреаль цікавить. Чи застрягла там хтось надовго? Бо якраз з Монреалю квитки треба було брати заздалегідь
-
Ми швидко пройшли, саме в Монтреалі. Але то мабуть того що були першими в черзі на видачу пермітів. Таможню, всі перевірки також швидко пройшли. Хоча пересадку мали 7 годин, то оформлення пермітів зайняло може хвилин 20.
-
Добрий вечір.підкажіть будь ласка білет тель-авів-каїр-торонто.чи можемо ми сісти в літак в каїрі?не має значення звідки білет і що він єдиний?
-
Розумію, що це треба бути трохи відмороженим )), але цікаво коли ми з Монреалю вилетимо, якщо квитки завчасно не брати? Чи це просто буде набагато дорожче?
-
І ще рейс до Галіфаксу затримали на півгодини.
-
На завтра, за тиждень, за два місяці.
-
Якась нова інфа прийшла на пошту, можливо кому буде корисно, подавав і отримав Ворк
-
То вони в твіттері ще вчора писали, шо за новими правилами для навчання стаді перміт не треба тим, у кого ворк перміт
-
Ищу соседку, Торонто ☺️
-
Підкажіть будь ласка, при оформленні візи на дитину 13 р, треба Invitation Letter. Як його писати, можливо є приклад у когось?
-
Доброго вечора , як записатися на біометрію в Львові ? Все ще через пошту записують ?Як це має виглядати ?
-
Забийте в гуглі vfs global lviv, там все буде. Реєстрація через пошту
-
Хто шукає недорогі білети в Канаду чи з Канади, звертайтесь в ЛС підберу оптимальний маршрут по ціні і умовам.
-
Всім привіт. Хто підкаже скільки приблизно коштує відправити поштою п'ять валіз загальною вагою 100-120кг з Монреалю до Галіфакса?
-
Привіт! Хто отримував безкоштовне житло на декілтка днів по прильоту в Торонто, дайте будь ласка знати 🙌 напишіть в особисті
-
Хто шукає недорогі білети в Канаду чи з Канади, звертайтесь в ЛС підберу оптимальний маршрут по ціні і умовам.
-
Добрый день! Кто-то подавался в Испании на вклейку визы?
-
Подскажите, пожалуйста, а где-то можно посмотреть результаты медосмотра? Или если никаких писем не получала по почте,то все ок?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, если я уже свою визу получила,а дочке так и не пришло приглашение на вклейку. Запросили разрешение от папы на выезд,я написала в кризис форму что с ним много лет нет контакта и я являюсь одинокой мамой.Предоставила фото своей визы, вытяг из загса и справку с райсполкома переведённые на английский и заверенные нотариусом что я мама одиночка и ответили только что приняли моё обращение.Может ещё куда то надо написать чтоб прислали приглашение на вклейку?Потому что уже незнаю что делать...
-
Приветствую 🖖 Кто знает , почему в некоторых видам вместо название города указываю GCMS system С чем это связано ? Зачастую такие визы выдаются на весь срок действия паспорта
21 Jan 2023, 07:36
20238/28324
about an hour ago