UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Привіт! Чи планує хтось їхати з України в Торонто в найближчий час? Дуже потрібні ліки та дещо маленьке передати. За умови домовимося. Дуже дякую🙏
-
Підкажіть будь ласка репетитора англійської , бажано 📍 Edmonton offline або online , за канадським часом ( субота вечір / неділя ранок ) . Дякую 🫶🏻
-
Всім привіт, ніхто не бажає добавитись в сімейний план duolingo super?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, які документи мені потрібно взяти з собою для перетину кордону/перельоту в Канаду? Паспорт Закордонний паспорт із вклеєною візою І що ще?
-
Привіт! Підкажіть будь ласка коли починає діяти медичне страхування: одразу по прильоту чи після оформлення документів? Якщо чекати державну безкоштовну медицину декілтка тижнів наприклад, то потрібно оформлювати страхування як для туриста ще до вильоту?
-
Підкажіть, будь ласка, чоловіку надіслали запит на додаткові документи CV/Resume і Details of Police Service, в листі вказано, що термін надання документів "within the timeframe indicated in your online account", але ніде його не бачу, ні на пошті, ні в обліковому записі. Може хтось зустрічався з таким? або підкажіть в середньому який термін є для надання додаткових доків?
-
Дякую 🙏🏻
-
Доброго дня. Чи є в когось приклад CV/Resume?
-
30 днів
-
Вітаю , підкажіть будь ласка, як краще долетіти без пересадок , бажано до Торонто , зі східної Європи Дякую
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, де можна знайти безкоштовні басейни для українців?
-
Альберта, Едмонтон
-
Знаю що українцям можна отримати абонемент безкоштовно, чи щось подібне
-
А таке існує?
-
Доброго вечора. Хочу подати заявку для отримання візи для мами. Підскажіть, будь ласка, чи варто вказувати, що заповнює інша особа (предаствник) чи просто заповнить не вказуючи цей момент?
-
І якщо я вже заповнила і відправила свою заявку, то чи можу через свій кабінет подати і для мами заявку?
-
Так
-
Від імені мами заповніть, якщо вона вам це доручає.
-
Підкажіть будь ласка, як записатися на сдачу біометрії у Варшаві або в Ригі. Як знати вільні дні і години. Дякую
-
І мене це цікавить
21 Jan 2023, 07:36
Post 20280 of 26884
about an hour ago