UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
тут важко мені вам порадити, бо мені робила тур фірма з України через Варшаву, і я не чекаючи реквесту відправив дитячий паспорт від подачи заявки на новий паспорт до вклейки зайняло рівно 1,5 місяця. Напишіть @Myra_Cuaet, вони мені робили, можливо щось порадять, але вони роблять все через Варшаву на скільки мені відомо!!!
-
Маю на увазі цю сторінку
-
При заповнені consent form для дитини на останній сторінці треба вносити дані батька/матері? Адже паспорт дитини будуть забирати саме вони
-
My very good people all over the world please I want you guys to help me thank @CRYPTO_Marcus1 for his kindness in my life for what he has done for me and my family I got back my profits of 5BTC in my Blockchain wallet after investing 1BTC immediately after 48hrs trading session, in this platform am much more happy please guys in this group ( DM NOW ) he his real and legit am so glad to be part of this platform. 🔥🔥🔥 👇👇👇👇👇 @CRYPTO_Marcus1 @CRYPTO_Marcus1 @CRYPTO_Marcus1
-
Привіт 🖐️ Друзі, хочу ще свій невеличкий відгук залишити про @Myra_CUAET 🙏🏻 Дуже хороша комунікація, можна сказати що 24/7 Видно що працюють профі. Дуже дякуємо вам за ваші послуги. Ми и залишилися задоволені на 100%
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, хто прилітав у аеропорт Гамільтон (Торонто). Яка там процедура, оформлення work permit? Дякую!
-
Дякую за оекомендації)
-
Всім привіт,підкажіть як краще зробити Не приходить від листопада місяця ніякої відповіді щодо робочої візи,писали вже двічі в кризову форму,але отримували відповідь,що аля варто чекати ваша анкета в пріорітеті. Тепер хочемо подати ще раз нову заявку,краще податися ще раз на робочу чи краще на туристичну,а потім б вдалося в подальшому зробити з неї роботу?
-
Доброго дня! Заповнили разом з подругою application CUAET. Подрузі зразу прийшло 2 листа Submission Confirmation та Client Application Summary, та з'явився UCI (Unique Client Identifier) в Application Information, та запрошення на біометрію наступного дня. В моїй анкеті лише Submission Confirmation. Чи означає це, що анкету було заповнено не правильно?
-
Доброго вечора. Хочу поділитися своїм досвідом оформлення візи CUAET дитині з дуже довгим очікуванням. Їдемо з донькою вдвох. Я отримала візу у вересені того року. Ще в січні цього року додала в анкету доньки довіреність від батька (consent letter) і далі місяці тиші. За цей час писала в кризову форму разів 10 і отримувала тільки запевнення, що заявка в процесі опрацювання. Знаючи, що в таких ситуаціях іноді допомогає відправка паспорт без погодження, я склала листа, який описував всю ситуацію, додала копії і переклади документів, мого паспорту з візою і відправила все це в ВФС у Париж. Вони без запитань передали документи в консульство і через 3 дні розгляду віза була погоджена. Ще через 10 днів я отримала нарешті паспорт із візою. Якщо когось цікавлять подробиці, пишіть в особисті😌
-
Предоставляю стабильную работу удалённо, кому интересно, отпишите
-
Хто передавав коробки або чемодани зі своїми речами з України до Канади, як ви це робили?