UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую
-
Та я завжди буду українка 🙌😉
-
То вже на PR поки досить що ви українка ))))))))
-
Коли заповнюєш аплікацію, то чи потрібен переклад українського паспорту? І чи потрібно його додавати взагалі, маючи загран?
-
Одне з питань це номер національного паспорту і дата видачі, в кінці є можливість завантажити фото/скан, іншого не було
-
Доброго дня 💙💛 Підкажіть, будь ласка, чи можна буде посилати паспорт на вклейку візи після 15 липня. Дякую 🙂
-
Дякую за відповідь!
-
Головне анкету до 15го, а потім чекати на запрошення
-
t.me/+gf6R1HuzNgU0MGNk
-
Доброго вечора! Підкажіть будьласка, чи правдива інформація, що при відкритті канадської візи, людям, які знаходяться в Європі, анульовують всі документи на перебування в Європі? Інформація з Німеччини і Італії.
-
Якщо у вас там статус біженця чи щось таке, то справді людям анулювали це. А якщо віза на загальних умовах, то відкривайте хоч 10 таких - нічого не буде
-
Дякую. Я теж так думаю, але люди наполягають що їм там так говорять.
-
Друзья, подскажите сайты, группы, где можно найти подработку на выходные или вечернее время
-
Підкажіть будьласка, хто останнім часом записувався на біометрію в Європі. Коли призначаєш зустріч сайт пише, що неправильна капча, і не пускає записатись, і це вже більше тижня. Як, хто записувався в Європі?
-
Привіт всім. Чи є тут хтось, хто закривав кредитку в СІВС банк або поїхав не закривши?
-
Привіт всім! Мене звуть Валерія, мені 19 років🇺🇦 Я у Торонто вже тиждень і зараз шукаю приймаючу сім’ю принаймні на 2 місяці в Торонто чи GTA. Тому що бюджет дуже обмежений. Можу зробити все по дому, доглянути за дітьми, допомогти у всьому, що потрібно. І звісно буду шукати роботу, зараз склала вже своє резюме. Я не п'ю, не палю, не маю шкідливих звичок, не маю з собою домашніх тварин, але pets friendly. Будь ласка, напишіть мені в DM якщо ви можете мені допомогти чи знаєте когось іншого! Наперед дякую 🙏
-
Привіт.Підкажіть будь ласка, може хтось продовжував visitor permit дитині
-
Доброго дня Допоможіть хто знає: Я маю американську неіммігрційну візу. В анкеті є поле, де треба ввести номер візи. Я ввела, але мені пише, що повинно бути 10 символів, а насправді в номері візи 14 символів. Далі не пускає заповнювати. Що робити?
-
Шукайте локальні групи вашого міста в фейсбуці, там канадці часто пишуть з пропозиціями по роботі
-
Всім привіт) мені відкрили візу за місяць, хлопець чекає вже 3,5 місяця, відповіді немає… Підскажіть що в даній ситуації робити? Можливо ще одну заявку заповнити і відправити до 15 липня? Чи не відмовлять йому взагалі в такому випадку?
21 Jan 2023, 07:36
20395/27871
31 minutes ago