UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Служив
-
Тоді просто чекати? Є такий варіант що взагалі не відкриють?
-
Тому і довго
-
Взагалі-то це тільки здогадки, з приводу служби. Мій чоловік теж служив, і йому дали візу через місяць. Відмовити не повинні через це.
-
Скажіть будь ласка якщо вклеювала візу у продовжений український біометричний паспорт , і зробила новий паспорт український на 10 років , чи можу подати заявку з новим паспортом щоб віза була на довший період ? І чи треба ще раз проходити біометрію?
-
Біометрія діє 10 років і не залежить від візи, а от у новий "перенести" теж цікаво
-
А в анкеті в розділі подорожі треба вказувати країну в‘їзду як у паспорті, чи ту, в яку я прямувала. Тобто, наприклад я з Молдови поїхала до Італії, що писати? Що я заїхала в Молдову? Чи в Італію?
-
Я писала в яку саме країну їздила
-
Привіт Щоб забрати паспорт у Варшаві потрібно записуватись у чергу?
-
Але думаю на всяк випадок
-
Знайомий і знайома забирали без онлайн черги
-
Вишліть будь ласка де це потрібно робити
-
Типу онлайн?
-
Так
-
А ви забирали у Blue City? Які документи з собою потрібно мати?
-
Ми забирали без онлайн черги, але ще у жовтні. Просто прийшли після отримання листа і там була жива черга десь на 2 години
-
Там, де й на подачу записувалися
-
Та я знаю, просто на подачу пів року тому записувався, і то друг мені помагав, тому я не дуже вкурсі де це😅
-
Друзі, підкажіть будьласка, я почала заповнювати анкету, зупинилася, залишила відкритим вікно. На наступний день в мене все пропало. Треба наново заповнювати. Як зробити так, щоб інформація зберігалася? Я дійшла до половини 🤪 і все зникло(((
-
Підскажіть будь ласка Як забирати паспорт то поррібно записуватись в онлайн чергу?
21 Jan 2023, 07:36
20424/27860
30 minutes ago