UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Там, де й на подачу записувалися
-
Та я знаю, просто на подачу пів року тому записувався, і то друг мені помагав, тому я не дуже вкурсі де це😅
-
Друзі, підкажіть будьласка, я почала заповнювати анкету, зупинилася, залишила відкритим вікно. На наступний день в мене все пропало. Треба наново заповнювати. Як зробити так, щоб інформація зберігалася? Я дійшла до половини 🤪 і все зникло(((
-
Підскажіть будь ласка Як забирати паспорт то поррібно записуватись в онлайн чергу?
-
У жінки теж пропало
-
Повезло
-
Дивно. Коли я робив і виходив то все зберігалося
-
Я як робив то друзі попередили щоб я не виходив звідти, бо все пропаде Якщо немає того на чому ви зупинились, тоді все спочатку
-
Все спочатку
-
Я не вийшла, просто залишила сторінку відкритою. А треба будо вийти?
-
Та це не має сенсу, повинно було бути все ок. Не знаю чому у вас не збереглося
-
Спробую вийти, може збережеться…
-
Вийти ця кнопка?
-
Я їду в понеділок заюирати паспорт Щоб забрати паспорт точно у чергу не потрібно записуватись?
-
Так, це вийти з аккаунта. Але я не робив цього, просто закривав вкладку і в мене зберігалося. Може у вас технічна проблема з браузером що він нічого в пам'яті не тримає чи щось типу того. Бо сайт сам передбачає функцію автозбереження якщо ви втходите
-
Це катастрофа - я вихожу з аккауну і в мене все пропадає - все наново заповнювати треба😡 Що робити?
-
Прийдеться так і зробити(
-
Постарайтеся все заповнити за раз
-
Правда, тільки літати туди сюди не дешеве задоволення.
-
Так
21 Jan 2023, 07:36
20440/28320
24 minutes ago