UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ні не змінився.
-
У своїй анкеті ви вказуєте батків обов’язково - це ваша анкетна інформація. Але на кожного заявника повинна бути окрема анкнта.
-
Коли натискаєш continue, показує незаповнену анкету і треба все натискати. Це на online application, work permit все добре)
-
Так в інші. Але вони повинні бути перекладені на англ мову.
-
Завантажити можете без завірення. Але вони все одно попросять завірений переклад. Тому краще вже зробіть переклад в бюро перекладів і так завантажуйте
-
Можете зробити це в нас (онлайн) Або у будь-якому бюро яке знайдете у вашому місті.
-
Звертайтеся, зробимо
-
Доброго дня, заповняв аплікацію на CUIET. На завтра призначили біометрію. Нажаль, лише сьогодні зрозумів що у мене біометричний паспорт до 29, а звичайний до кінця 25 року. Чи є доцільним на даному етапі змінювати паспортні дані? Чи взагалі варто це робити та й не знаю чи взагалі можна. Була у когось подібна ситуація?
-
Ласкаво просимо, Pavlo! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Можете на біометрію брати той паспорт на якому довший термін дії. А після Біометрії напишіть на кризову форму
-
З вашою ні.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, посилання на кризову форму. Дякую!
-
Напишіть в особисті бо тут не можна скидати посилання
-
Мені не потрібна ваша реклама на вклеку.Мені потрібне посилання в кризову форму
-
Ласкаво просимо, Tsymbal! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38