UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Розглянуть.
-
підкажіть, якщо додала додаткові документи за два дні до дедлайну, (не бачила запит раніше) вони ж розглянуть їх?
-
Я думаю якщо документи усі то не відмовлять
-
І таке може бути,то добавемо папірців і відішлемо знову
-
Та то ж взагалі не проблема. Google maps все покаже. Просто думаю - оце прилечу, а мені раз - і відмовлять 🤔
-
При подачі там англійскою,алеж то треба знайти vfs .
-
Чи там так мова потрібна при подачі? Навряд чи
-
Отож і у нас та ж сама біда,вклеюють за тиждень,а без реквеста не приймають,то тоді треба летіти до Відня.
-
Та я аж далеко у південній Азії. Від нас у Сінгапур відправляють. Там вклеюють дуже швидко, але ось дитячі без реквестів не приймають. Вже зверталася до них і розпитувала
-
Ви звідкіля? Так там можна самим подати але супровід потрібен бо мову я німецьку не шпрехаю
-
Треба пошукати, може там самим на місці у VFS подати, або ж вже там на місці кур'єром їм надіслати (якщо не можна там самим подавати)
-
То я думаю що є добрі люди хто моде нас зустріти і допомогти подати псспорти.
-
Та я ж, як і ви, не в Україні, й навіть не в Європі. Але дякую за надану інформацію по термінах. Кажуть, що VFS Німеччини на вклейку в Австрію відправляють
-
Оце вже теж так думаю. Але аби хто сказав, скільки часу займає весь процес вклейки там (у разі, якщо приймуть дитячий без реквеста)?
-
Збираюся летіти до Германії щоб подати дитячій паспорт без реквеста,хто може супроводити?
-
Ми заповнювали consent form і там є поля для заповнення всіх ваших даних та зворотньої адреси + на окремому папірці ми написали піб, контакти ( телефон діючий та пошту), та номер ircc і прикріпили до паспорта На випадок якщо паспорт загубиться окремо від усіх інших паперів, бо чули від одної дівчини, коли сдавала біометрію, що її пащпорт отак загубили 🥴
-
Дякую за вiдповiдь
-
Я чекаю з листопада теж (
-
Я в листопаді,ще не прийшов((
-
Сама, біо здала 20 го грудня тому ше рано 😁
21 Jan 2023, 07:36
2066/27886
less than a minute ago