UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Пане, дивіться, я заповнив анкету 14 червня, її термін 30 днів. 14 липня вона згорає, якщо не дати далі рух, тобто не здати біометрію. Мене записали на біометрію саме на останній день на 14 липня на 11:00. Я точно не встигну у Львів і перенести неможливо. Можна переносити всередини цих 30 днів, далі не переноситься. Отже дочекатися поки згорить і 15го створити нову анкету.
-
Visitor
-
Ви себе дуже накрутили Нічого не видалиться Або пишіть прохання перенести запис з поясненням ситуації Або знайдіть приватного перевізника У Вас немає ніякої проблеми))
-
Нічого не згорає? Пані прошу нікому нічого не радьте на майбутнє. Є чіткі дедлайни які зазначив у повідомленні вище. Ви просто некомпетентна і не розумієте про що говорите. Дякую.
-
@yashchenko Купуйте квиток і буде Вам спокій і біометрія) Якщо Ви прийдете до 16:00, жодних проблем 🙌
-
Ага, я теж)
-
Але цікаве таке трактування правил CUAET, я зачиталася 🙂
-
Якщо треба на біо, то можна і автобусом 🙈
-
Потяг, певно
-
Не знаю де Ви дивитесь квитки 🙈
-
Та я вже звикла)))) Не звертай уваги
-
Не робіть поспішних висновків Пані Катерина, так само як і ми, всередині сфери Через наплив аплікантів є виключення по здачі біо в Україні і дозволені невеликі протермінування дедлайну в листі на біо Вам дали пораду, не зі зла чи бажання щось не те порадити Якщо питання так ребром - сідайте зранку заповнюйте анкету і пишіть новий запит на запис Хай у Вас все вийде 🙌
-
Доброго дня. Можливо хтось знає, чи можна подати заявку на отримання work permit онлайн? А також, при перетині кордону суходолом із США можно його отримати на кордоні?
-
@Myra_CUAET заціни)))
-
Ви некомпетентна. Дякую!
-
Мені автобус 24 години за здоров'ям не підходить. Питання чітко сформульоване вище і воно не про автобуси, гужовий транспорт або гіперлупи. Дякую.
-
Як скажете ) Про лояльність до українців від Канади не чули, нє? )))) Вам три людини одне пишуть, вм замість "дякую" ображаєте. Люди дивні 🙂
-
У вас немає жодної проблеми. Напишіть на Львів прохання перенести дату, здайте біометрію через 30+ днів без жодних проблем, дістантеся зручним транспортом. Вибачення прийму 🙂
-
Тут теж запрошення з весни. Жодних питань
-
Не пропускаю. Просто чоловік з Харкова, дорога не близька, ще й по здоров'ю нюанси. Тому хочеться, щоб комфортно було. Крім того, десь ж прочитано про "згорання анкети" 14.07. Кожен сам обирає, в що вірити
21 Jan 2023, 07:36
20672/28616
about 5 hours ago