UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Якщо треба на біо, то можна і автобусом 🙈
-
Не знаю де Ви дивитесь квитки 🙈
-
Та я вже звикла)))) Не звертай уваги
-
Не робіть поспішних висновків Пані Катерина, так само як і ми, всередині сфери Через наплив аплікантів є виключення по здачі біо в Україні і дозволені невеликі протермінування дедлайну в листі на біо Вам дали пораду, не зі зла чи бажання щось не те порадити Якщо питання так ребром - сідайте зранку заповнюйте анкету і пишіть новий запит на запис Хай у Вас все вийде 🙌
-
В мене два тижні тому чоловік в Варшаві здав біо з запрошенням до 14 травня 💪🏻 Але наші заявники читають автоматично сформовані документи і вірять лише системі) Тому краще через себе не пропускати 🤗
-
Транзит вказуйте
-
Ми не знаємо наперед нюансів про здоров‘я і тд Тим більше пояснюємо що є різні варіанти Кожен сам обирає як краще вчинити і я поважаю вибір людини А от комунікація в бік спеціалістів (різних, навіть по суті конкурентів), які кажуть одну і ту саму пораду, то вже інше питання) Ніколи не засуджую, але дивуюся)
-
Про видалення анкети то прям сильно)
-
Якщо зупинялися (тобто не проїзд, а перебування) - visitor Якщо просто саме транзит і Ви не були там наприклад тиждень - то тоді саме Transit