UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Тобто запрошення на біометрію не означає, що заявка розглянута? Тоді який сенс її робити? Чи заявка в принципі розглядається лише при наявності біометрії?
-
Також цікавить таке питання - чи є ті, хто поїхав, або планує, без знання англійської мови? Дещо знаю, але це несерйозно. Можливо А1 або А2 максимум... Чи є якісь курси по цій програмі? І чи можливо якось прожити за відсутності суттєвих заощаджень на період вивчення (якщо таке взагалі є)?
-
Так курси є безкоштовні, але кажуть треба чекати пару місяців бо черги, ну в кожній провінції по різному, а так думаєте всі поїхали з ідеальною англійською??? Вовків боятися в ліс не ходити!!! Так буде важко на старті, але де зараз легко??? Люди пишуть що з гугл перекладачем на телефоні влаштовуються на роботу. І якщо ви не боїтесь розпочати все з початку (я не знаю скільки вам років) і не боїтесь роботи, то все вийде!!!!
-
Так, можна) можете в особисті писати ))
-
Так. Біометрія для дорослих заявників обов’язкова
-
Так. Це сповіщення про отрмимання документів у кабінеті . Перегляньте кабінет
-
Це не обов’язково
-
Немає . Але програма добігає кінця тож рано чи пізно буде останній день прийому Біометрії тому реєструйтесь
-
Означає, що вашу заявку розглянули і підтвердили. Це перший крок. Далі вам приходить «Biometric Instruction Letter» (запрошення на здачу біометрії) і із цього часу коли вам прийшло це - вам дається 30 днів на здачу біометрії. І ваша біометрія після здачі також розглядається, і якщо щось не влаштує міграційну службу - вам також можуть відмовити в візі. Якщо все добре і вам схвалено «біометрію», вам надсилають ще один документ (назву я не памʼятаю) після якого вам також дається 30 днів. І із ним ви вже йдете в візовий, на вклейку візи. В мене весь цей процес зайняв 7 місяців.
-
Реєструйтесь на біометрію. І здавайте біо.
-
Ласкаво просимо, Regina! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38