UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ласкаво просимо, Ксюша! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, а де знайти форму для подачі на CUAET? Авторизувався у власний кабінет, але з того, що пропонується - це лише туристична віза або навчальна віза.
-
Дуже дякую!
-
Хто може допомогти? Ввела навчання з 2011 року. Заповнюю місця роботи, але видає помилку, не можу пройти далі. Хоча перерв не має. В чому ще може бути причина?
-
Ласкаво просимо, Алёна! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Підкажіть, а як правильно зазначити ступінь освіти "молодший спеціаліст" при заповнені анкети?
-
Колледж при університеті.
-
Дякую!
-
Так.
-
Я зазначав College - Diploma
-
початкова вища освіта напевно? там є щось таке здається, але я не певна
-
Привіт всім, можливо хтось вже робив criminal record check up з України для ПР Ви замовляли в дії і потім якось підтверджували тут? Чи в посольстві це робили? Дякую за відповідь!
-
Зорієнтуйте будь ласка, а до якої галузі науки при вивченні освіти - віднести "Міжнародні відносини"? Бо як такого - нема. Зазначити, як "інше"?
-
Продовжую заповнювати заявку, вже дійшла до пункту завантаження документів. Але потім сайт перестав працювати. І анкета є, але вся інформація яку я заповнювала до немає( що робити? Це глюк чи інформація видалилась
-
сайт працює!!!
-
то подачу заявок, скоріш за все, дозволять і після 15 числа?
-
хтось знає в чому прикол?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, це і є лист-запит на здачу біометрії, який треба вкласти дл листа при записі у візовий центр?
-
Ласкаво просимо, Поліна! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
21 Jan 2023, 07:36
20873/27863
about 2 hours ago