UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
У вас нічого не змінилося ще?))
-
неа, але сьогодні тільки що подавав іншу заявку на іншу людину і у неї немає цієї помилки. Зараз походу буду переподавати ту що з помилкою
-
Друзі, пікжажіть будь ласочка, хто в курсі. Чи можна податись по внутрішньому паспорту. А потім вже відправити Загран. А то Тещі все ніяк паспорт загран не віддадуть. Хоча по строку вже мав би бути🤔
-
думаю що я вчора відправив ту заявку в момент коли сервери були перевантажені і дані не дійшли, а сьогодні все норм
-
Тоді мабуть теж будем заповнювати, дякую) Напишіть потім, чи вийшло)
-
Це сама доля говорить, не треба та Канада тещі)))))))
-
Бог дає дуже жирний натяк. Але Олександр вперто ігнорує його)
-
друзі, якщо ти вже маєш польський песель - чи не заберуть статус "укр" якщо ти зробиш канадську візу? дуже важливе питання, адже член родини проходить серйозне лікування у Польщі і статус "укр" не хочеться втратити
-
Допоможіть будь ласка із заповненням пунктів про роботу, бо щось все вказую наче вірно, але ні.
-
що думаєте на рахунок варіанту, який я описав в останньому абзаці?
-
Може втратити, бо це прирівнюється захисту в іншій країні
-
тобто робота у вас має починатися з 2013 року і без перерви, якщо не працювали то так і пишите!!!! неофіційна робота рахується, в мене з10 років напевно 2 тільки офіційно, але я вказував що працював на цих фірмах і все ок!!!!
-
без пропусків і за останні 10 років!!!!
-
Я не експерт, просто цікавилась цим питанням коли була у Польщі. То не думаю, що другий паспорт може якось вплинути на ситуацію бо песель видається на людину, а не паспорт
-
я спочатку візу, а потім песель) в одному місці не хотіли песель давати, а в іншому навіть не дивились ті візи
-
ось це мене стривожило
-
Дякую за відповідь Біометрію йому не потрібно було здавати тому що на той момент йому було 13 років
-
маю і песель і візу канадську. одне до іншого не має відношення. Песель укр - то легальне перебування ПІД ЗАХИСТОМ ПОЛЬЩІ, віза до Канади - то тільки МОЖЛИВІСТЬ. При виїзді з Польщі назавжди від захисту та песелю краще спеціально відмовитися та позакривати всі рахунки і тп
-
А вказувати все з 18 років чи тільки за 10 років останніх?
-
розумієш, це дуже серйозне питання для мене, бо якщо вона втратить укр статус через ту візу, то втратить і право на безкоштовне лікування, а воно дороговартісне. тому я не хочу ризикувати
21 Jan 2023, 07:36
20983/28008
about an hour ago