UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую за відповідь Біометрію йому не потрібно було здавати тому що на той момент йому було 13 років
-
маю і песель і візу канадську. одне до іншого не має відношення. Песель укр - то легальне перебування ПІД ЗАХИСТОМ ПОЛЬЩІ, віза до Канади - то тільки МОЖЛИВІСТЬ. При виїзді з Польщі назавжди від захисту та песелю краще спеціально відмовитися та позакривати всі рахунки і тп
-
Деякі ВФС приймають документи дітей без погодження візи при умові погодження у батьків. Я відправляла сама в такій ситуації в Париж (бо у Франції) документи дитини і копію свої доків з візою. Візу поставили швидко.
-
Дякую за відподь ☺️
-
Сумніваюсь що в Швеції це можливо 😅
-
Подумайте) раптом що, надішлю вам свій варіант супроводжуючого листа)
-
Не знаю, просто є сумніви стосовно візового центру в країні , але спробуємо
-
Чому? Я накатала супроводжуючий лист, додала всі можливі копії з перекладами, паспорт дитини і вперед. Якщо б відмовили брати в роботу, я б втратила тільки вартість поштових послуг - 30€.
-
Можете відправити зараз ? ☺️ Гадаю це поки найкращий варіант
-
Ласкаво просимо, 🥇! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Маєте на увазі протермінування запиту на вклейку? Якщо Ви в Україні, напишіть мені, допоможемо 🙌
-
Чи що готова віза і ще не виїхав? Тоді немає підстав для хвилювання
-
Ласкаво просимо, Elena! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Норма)) Від 1 дня до 1 року очікувані. Це ті терміни які озвучені на оф сайті консульства
-
Ласкаво просимо, Hey! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38