UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ласкаво просимо, Ліза! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня! А можете мені скинути, будь-ласка 🙏
-
Дуже дякую!
-
Звісно, що треба адаптувати відповідно вашої ситуації, але суть, думаю, зрозуміла)
-
Ласкаво просимо, kim! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Можу вас зробити! Львів або київ ?
-
Це не норма. Можливо ви отримали Реквест летер на додаткові документи, або необхідно зробити грамотні звернення на кризову. Ваша активність допоможе вам в скорішому отримані. Якщо ви не знаєте як це зробити, я можу вам з цим допомогти!
-
Можу вам допомогти зробити звернення на кризову! Після відвезу ваші документи на вклеювання. Возимо кожного тижня з Ужгорода особисто!
-
Можливо. Лише дату ви обрати не зможете. Якщо прийде на суботу то тоді буде субота
-
Так, можна. Якщо ви зробили Візітор, але бажаєте працювати. Є можливість через кризову додати цю інформацію попередньо. Після схвалення Ворк перміт прийде вам в особистий кабінет та на пошту! Пишіть якщо потрібна допомога з цим
-
Набагато простіше! Поки що ворк перміт зможете отримати в самому аеропорті. Лише попередньо треба зробити запит
-
Пишіть як прийде паспорт реквест. Організую вам вклеювання!
-
Так!
-
Запит також через кризову ? Вірно?
-
Середня від 1500 грн. Це так щоб надійно було. Тому пишіть в особисті - організую все!
-
В нас 1400 грн