UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
West jet
-
Ласкаво просимо, 404 Not Found! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Швидко так не вийде
-
Ласкаво просимо, Olga! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
2-3 тижні Якщо Ви в Україні або ЄС, допоможемо І Вам не доведеться нікуди їхати Якщо Ви в Варшаві, то звісно сенсу немає) За цим ніком @myra_cuaet є немало відгуків
-
Ласкаво просимо, Olya 🥥! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Ліля! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Дешевше ніж квитки)) В ПП напишіть будь ласка (якщо я перша буду писати можливий бан) Дякую
-
В той самий день ні. Бо візовий тільки приймає паспорти і передає до консульва ( в Лондон та Відень). Найшвидша вклейка у Відні. Можете відповити через нашу агенцію, ми їздимо до Відня два рази в тиждень (середа, субота). Оплату на перед не беремо. Відгуків про співпрацю маємо багато.
-
Не розумію чому через агенцію за гроші люди за пару місяців отримали схвалення, а моє особисте подання рік як в стані розгляду моєї репутації після біометрії?