UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В мене просто білий екран , не заходе через сафарі
-
То які причини питаю ?
-
Менеджер, який запанував анкети, в Канаді. Вона і телефонувала
-
Дякую ) через сафарі не пропускає А Гугл працює
-
Через Гугл хром щойно заходив , з ноута, працює
-
Тоді лише господь і ця менеджер знають деталі цього дзвінка. Спробуй звернутись через кризову, це допоможе.
-
Якщо дозволите, то сам алгоритм дії розділу IRCC що відповідає за CUAET відомий напевно лише розробникам. Причина така ж, я вважаю, як і та чому у деяких зараз білий екран, а в нас с тобою заходить як завжди. Системний баг. Виправити можливо грамотним зверненням на кризову вказавши данні здачі біометрії з датою та референс номером. Як радить колега @yekaterina7 Я також підтверджую дієвість такого способу.
-
Кидаю в особисті
-
Ласкаво просимо, Yelisa! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Since I started investing it has been smooth and no complain. Investing in binary bite limited has been so profitable to me. Crypto trading investment involves buying and selling shares in companies in an effort to make money on daily changes in price. Traders watch the short-term price fluctuations of these crypto closely and then try to buy low and sell high. Contact Mr 👇 @Scott_Harris_CT @Scott_Harris_CT
-
Такі проблеми були багато в кого, з тих хто заповнював анкети в той вечір. Думаю що дуже багато аплікацій подали одночасно. Можливо з часом прийде в норму а можливо ні. Дитинка в вашій групі? Всім запити на біометрію прийшли ?
-
Хтось зміг записатися на біометрію в Киіві? написала лист 14.07 і тиша досі
-
Ні ( писала сюди [email protected]
-
А прийшло автоматичне повідомлення про те що лист доставлено і час очікування Львів 2-3 дні, Київ 1-2 тижні ?
-
Пошта правильна
-
Зараз відправила ще раз і прийшло повідомлення, що в Київ – орієнтовно 4 тижні очікування 😰
-
Запитання на яку адресу відсилати папери і паспорта за візою кует. На вклеювання візи .