UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Видаватимуть всім хто прибуде до 31.03.24
-
Так, не можна. Тільки та дата яку вони запропонують
-
Там же зараз самим обрати не можна ніяк бажану дату серед доступних?
-
Через кілька днів.
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, Львів мається на увазі що можуть назначити умовно безпосередньо приїхати вже через кілька днів? Чи через 1-5 днів вони просто мають дати відповідь стосовно доступної дати на здачу відбитків?
-
Ласкаво просимо, Pavlo! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Добрий день Підкажіть, чи насправді подовжуються строки здачі біометрії через черги. Записала родича в першу ж мить як на це прийшов запит у його кабінеті. 14.07 була заповнена анкета і 14 липня прийшов лист 5а біометрію. Але його призначений апоінтмент далеко не вкладається у 30 днів, які заріквесчені у листі BIL. Проте VAC центр запевнив у листі, що строки продовжать і на візу це ніяк не впливає, просто довше розглядатиметься заявка. Хтось мав досвід зі здачею біометрії поза 30 днями, але у відповідності до розкладу VAC. Дякую.
-
Доброго дня! З приводу подання біометрії - в листі написано, що потрібно подати на протязі місяця з дати отримання листа, і при цьому черга для Києва складає 4 тижні. Чи потрібно кудись це писати, типу щоб дали більше часу для подання, так як немає можливості записатися раніше?
-
Hello, my name is Emma, I work on the advertising of my boss’ channel telegrams, my boss teaches courses on earning, I will list a couple of them: Facebook ads, refund, crypto, marketing (social, instagram, email) and much more, you can earn from $900 a day, if you are interested, subscribe and the manager will contact you:+ me
-
Ласкаво просимо, Emma! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Hello everyone this is making it my 5th times that I have gotten my profit from this platform, $25,000 he is the best trader. If you are here in this group and you only depend on your monthly salary, contact him and ask him how to start earning daily, Click on the link below to reach him now 👇👇 @Aaron_Russell_fxt @Aaron_Russell_fxt
-
Доброго Можете За попереднім записом на PassportSubmission на сайті vfs
-
Так дякую...я спокійна)))
-
Скоро 💪🏻💪🏻💪🏻 Я контролюю
-
Да я знаю і чекаю)
-
Вислали на вклейку і тиша...