UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ласкаво просимо, Luke White! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Dragoslav Jurkovič! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Пишіть в ПП Дам інструкції
-
Доброго дня Я отримав SIN number, і помилився и вписав Призвище мої мами таке саме як в батька, і тільки потім зрозумів що дуже сильно помилився и в мене питали, чи моя мама змінювала призвище, а я затупив и сказав що ні и вписав таке саме як у батька…. Дуже тупо… Я ж можу зминіти данні? Без проблемів?
-
Привіт , можливо комусь буде актуально 🫶🏻 Є можливість 31 липня забрати з Calgary ( AirPort ) 2-3 людини до Edmonton , безкоштовно .
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, якщо другий з батьків не їде, потрібен дозвіл на вʼїзд дитини до Канади чи ось такий? Який з варіантів потрібен?
-
Вам до нотаріуса за дозволом батька на виїзд Не забудьте вказати Канаду чи дозвіл на виїзд скрізь Потім в бюро перекладів на англ і теж з нот завіренням
-
Це добрий варіант. Нотаріуси навіть вказують по програмі CUAET. Якщо потрібно потім відвезти паспорт, звертайтесь. Переклад також зроблю вам.
-
Знаю, знаю)) Навзаєм Ми тут динозаври Були у «відпустці» перед закінченням прийому заявок
-
Колего, нас тут багато)) вітаю
-
Ми теж все це робимо)
-
З поверненням! Якщо також потрібна допомога з вклюванням Британської візи також, пишіть
-
а можна зразок листа до офіцера про заміну?
-
Dear Sir/Madam, Please let me paste the visa into the new travel document number due getting of a new biometric passport with longer terms of validity