UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня .це питання мене дуже хвилює і не дає спокою Людина, заповнювала за мене заявку на cuaet не вказала історію роботи і подорожей зі старого паспорта Я згадав інформацію з пам яті приблизно і дав інформацію цій людині і вона нічого не вказала(( Боюсь шо це вплине на PR Чи може хтось підказати шо робити в даній ситуації?
-
Вибачаюсь якшо задаю питання не по темі але це питання мене дуже хвилює і не дає спокою Людина, заповнювала за мене заявку на cuaet не вказала історію роботи і подорожей зі старого паспорта Я згадав інформацію з пам яті приблизно і дав інформацію цій людині і вона нічого не вказала(( Боюсь шо це вплине на PR Чи може хтось підказати шо робити в даній ситуації?
-
Привет Кто то заинтересован набить себе татуировку?) в Торонто)
-
@Myra_CUAET Можу вас попросити глянути в pm?
-
Ласкаво просимо, Gsgsgs! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Вipa! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Це воно?
-
Підкажіть будь-ласка це мені прийшов лист запрошення на біометрію, чи що?
-
Ні. Саме (Программа) CUAET закрита
-
До 15 липня включно була подача заявок!
-
Підкажіть будь-ласка скільки часу в мене є?
-
Ласкаво просимо, Nazar! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Добрий день. При заповненні заявки на CUAET для тата, не вказала, що він у 87-89 роках служив в армії. Скажіть, будь ласка, чи варто писати у кризову форму з приводу цієї інформації? (щоб її додали)
-
Добрый день! Подскажите кто оформлял ген.доверенность в Канаде? Потом надо переводить на Украинский? Долго ли шло до Украины и чем отправляли?