UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую. Тобто вже точно не на Хлодній? Вибачте що перепитую, але є запис на час, а точно куди їхати не знаю)
-
Чоловік робив, але адреси немає. Завтра ще зателефоную за вказаним телефоном, уточню. Дякую Вам)
-
Ласкаво просимо, Оксана! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Підкажіть будьласка, який тут пункт обрати? Це в кризовій формі (хочу написати пояснення, чому не встигаю на біометрію)
-
Добрий день! Чи є тут ті, хто отримали лист «процедурна справедливість», де вимагали пояснення штрафів. Наступного ж дня, 15 червня, дали відповідь, а ще через день лист був переглянутий. І досі не отримали жодної відповіді, ні запиту на паспорт, ні відмови( Можливо хтось стикався із цією ситуацією, або знає, що робити в цьому випадку і може допомогти за додаткову плату
-
Але все повинно бути добре. Це ж лише штраф
-
Як правило розгляд по таким заявкам займає більше часу.
-
Друзі, доброго дня, не можу на сайті ірсс знайти інформацію. Мы всією сім'єю отримали візи, і нажаль втратили паспорт дитини з візою, всі наші є в наявності. Яка процедура по відновленню візи, тому що скоріш за все будемо робити новий паспорт, якщо хтось підкаже буду дуже вдячний
-
Ласкаво просимо, Vitaliy! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38