UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ви маєте питати в яку провінцію потрібно їхати, а не в яке місто, спершу. Все залежить від ваших навичок, ким хочете працювати, англійської або французької, бюджету, віку дітей і т.д.
-
Привіт усім. Скажіть, будь ласка, які є варіанти забрати з візового центру паспорт, якщо особисто не можу пртїхати? 1 . Чи може хтось замість мене забрати паспорт ? Якшо так, то що для цього потрібно ( якась згода/ довіренність) ? 2 Якщо ні, то як замовити кур'єрську доставку? Я бачила реквізити банку на сайті візового центру для доставки. Але чи потрібно якось попередньо замовляти доставку чи просто достатньо оплатити по реквізитам, вказивши в призначенні платежу номер паспорту. поділіться досвідом, будь ласка.
-
Добрий день! Дітки по 6 років,англійський шкільний рівень,бюджет невеликий,професій не маємо...але хочемо будувати майбутнє і готові до праці)Може і нам порадите куди?
-
Дякую!А що про Монреаль скажете?
-
Дякую!
-
Дякую!!!
-
Нова Скошия , атлантичні провінції, дивіться на провінціальні номінації які ви зможете досягти. Не забувайте, що дітей не можна лишати самих, в деяких провінціях до 12 років, в деяких до 14. Тож дивіться може є якісь допомоги на дитсадок , тощо
-
Вже в вівторок будуть візи)))Хочемо вже планувати)))та голова кругом)))
-
І Вам дякую)
-
Ласкаво просимо, Talem! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго вечора. Запитання служби підтримки щоб дізнатися про статус заявки на візу . Якщо можливо по Італії