UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Скільки приблизно часу зараз вклеюють візу в Варшаві ? Щоб забрати паспорти теж треба реєструватись на день і годину?
-
Ласкаво просимо, Артём! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, чи можу подати паспорт на вклейку візи в Албанію, хоча здавав біометрію у Варшаві? Сам просто знаходжуся в Чорногорії. Скільки часу це займає?
-
Ласкаво просимо, Eugene! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
воно нічого не дасть. всім відповідають шаблонними листами. тільки чекати
-
Дякую , як можна подати кризову форму .або якийсь кол центр можливо де можна обговорити заявку
-
Ласкаво просимо, Aston! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
При здачі не потрібно лист, хто забиратиме? Просто ще не знаю хто забиратиме при схваленніі бвометрії
-
АнгліЯ
-
Підскажіть будь ласка, в листі на здачу біометрії написано: It is mandatory to submit/ bring a duly completed and signed VFS Consent form along with yout apolication.
-
А ще вказано про квитанцію про оплату. Але ж по сuaet безкоштовно? Правильно?
-
Квитанції самої немає, просто написано принести payment proofs.
-
Привіт всім ✨ Чоловік - військовий Зараз не може приїхати на здачу біометрії (нікуди не записаний, є тільки запрошення на біо) Чи треба писати у кризову з поясненням що він військовий і наразі не може здати біо тому що у гар точці Чи краще нічого не писати і здати коли вийде?
-
Доброго дня! Підкажіть, не можу знайти, чи можна здати паспорт на вклейку в іншому місті, відмінному від того, де здала біометрію?
-
Ласкаво просимо, တာဇံကိုကြာဇံလုပ်ပြုတ်သောက်မယ်! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Можна
-
Наскільки я знаю, то термін на здачу зараз 30 днів. Якщо не вкладаєтесь в термін то треба писати в кризову форму. Пішло багато відмов тим людям які вчасно не здали біометрію.
-
Пишіть на кризову форму що поки що не призначили дату здачі Біометрії
-
Доброго дня,чи можу я змінити дату подачі на біометрію ? Першу дату ми проґавили Будь ласка допоможіть
-
Ласкаво просимо, Petro! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
21 Jan 2023, 07:36
21626/27977
33 minutes ago