UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Зараз шанс відмови дуже виріс, основні причини це недотримання термінів подачи пальців чи паспорта на вклейку, це те що я зустрічав
-
Так
-
але роботодавець має мати LMIA для того, щоб взяти людину без WP і зробити їй закритий WP.
-
Знайти роботу для початку. Взяти в роботодавця всі необхідні документи ( вони знають які ) і подати документи до відповідних органів (міграційних , або біржа праці, щось таке). Це буде Ворк перміт закритого типу.
-
Підкажіть будь ласка як саме його отримувати?
-
Так. Потрібно буде отримувати його окремо
-
Але якщо до кінця березня 2024 не заїдеш, то ворк преміту не буде, вірно?
-
Так.
-
Доброї ночі, спільното. Підкажіть таке питання. Якщо заїхати до березня 2024 та потім виїхати на деякий час, повернувшись, скажімо у вересні 2024. Віза матиме ворк преміт, чи ні?
-
ось так тут раніше відповідали на ваше питання Добрий вечір Відповідати так Але бажано додати документ що підтверджує зміну прізвища із засвідченим перекладом на англійську і в коментарях в кінці анкети написати англійською лист пояснення
-
Вибачаюсь, я не побачила це правило. Запитую ще раз ☺️ хтось міняв паспорт на іншу фамілію і як робили з візою? Переклеїти її чи як?
-
Правилами групи заборонена російська
-
Скажите, пожалуйста, если произошла смена фамилии и надо менять паспорт как переклеить визу CUAET для первого въезда? Были случаи у кого-то? Что делали?
-
так. ВП це ваша підстава законно знаходитись в Канаді понад півроку. без нього, лише з візою, ви порушуєте це правиль і вас можуть не впустити.
-
Торонто
-
вам будь де в Канаді, я правильно розумію?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи потрібен буде папір Work Permit, який я отримала в аеропорту при в’їзді в Канаду, при повторному в‘їзді в Канаду.
-
Тоді все буде ок👌
-
Дякую за відповідь! Нічим з списку не хворів, все здав вчасно. Надіюся все буде добре
-
Можуть відмовити якщо вказували що хворієте однією з тих хвороб, що є в заявці
21 Jan 2023, 07:36
21852/28019
3 minutes ago