UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи потрібен буде папір Work Permit, який я отримала в аеропорту при в’їзді в Канаду, при повторному в‘їзді в Канаду.
-
Дякую за відповідь! Нічим з списку не хворів, все здав вчасно. Надіюся все буде добре
-
Я здав біометрію вчасно, тепер тільки чекаю на лист про відправку паспорта
-
Доброї ночі. Якщо пише, що рішення прийнято і заявку схвалено на дитину-що це означає?
-
Ласкаво просимо, Алена! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, сьогодні прийшов паспорт реквест для мене і мами, тобто я повинен роздрукувати цих два листа, взяти паспорти і відправити курʼєром на адресу візового центру і все, чи ще якісь документи потрібно, тому що коли вони будуть готові хочу забрати їх сам без мами
-
Немає того що нижче
-
Ласкаво просимо, I! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Найближче вам у Відні. Пишіть в особисті та допоможу в вклейкою
-
Ні. Лише біометрія