UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня! Це означає що потрібно відправляти паспорт, я правильно зрозумів?
-
🇨🇦 🇨🇦 Looking for a lot staff / lots of vacancy 🇨🇦 🇨🇦 available- / Part time / full time - Salary Dealyday Holiday Publicday ✅ Dealyday . $150- 250$ per day ✅ Holiday . $200- 250$ per day ✅ Publicday . $300- 350$ per day ✅ Basic English Location: Canada //Toronto& Vancouver& Calgary& Winnipeg& Edmonton& Ottawa // and other place. ... etc. and all cities in the Canada . If You Interested Pleas messenger me for full information
-
@Ryan1735 [6571979224] щоб бути прийнятим у групу, ваше ім'я та прізвище не повинно містити арабських символів. Дія: Вилучений ❗️
-
Добрий день, підкажіть будь ласка як в Лондоні подати паспорт на вклейку?
-
Всем привет. Кто ищет работу в сфере строительства есть вакансии Виннипег, Калгари. За подробностями звоните Don 2503606646. Я не в курсе подробностей. Всё по телефону выше
-
Підскажіть , будь ласка, пишу в кризову для внесення нового паспорту. Який пункт вибирати для доньки(14р) коли їй вибирала work permit. Але по суті вона навчатиметься в школі, то потрібно study visa чи visitor viza, чи work vіза. В заявці позначили vіsitor
-
Ласкаво просимо, Yuriy! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38